انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال دست پر بیای بیرون
خبر بده اومدی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قربونتون برم♥️♥️خیلی ممنونم ازتون واقعا ممنونم♥️♥️ایشالا به مراد دلتون برسین🤲♥️
اومدی خبر خوبو بده
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
چقد شما مهربونینآرزو میکنم گل پسرتون به معجزه ی امام علی تو عید غدیر سلامتی کامل شو از دستای مهربون ...
دور سرت بگردم من انشاالله مهربونی ازخودته
ابجی گلم نذر نکردم تاحالا رو وسیله ولی شوهرم خیر یه بهزیستی هر هفته وسیله میبریم چشم نذر میکنم
خیلی بهم انرژی مثبت دادی انشالله هزار برابر انرژی مثبتی که بهم دادی برگرده به زندگیت گلم 🫂🫂🫂🫂
ممنونم عزیزه جانم چشمام اشکی شد از محبت شما متشکرم از دعای قشنگ تون الهی که قلب خودتون و خانواده تون ...
واااااای من مردم برات
من الزایمر دارم خواهر نام کاربریا یادم نمیمونه اما حس خوبی که دادی بهم هیچوقت فراموشم نمیشه از این به بعد همیشه به یادتم دعات میکنم قول میدم
زنده باشی همیشه خواهری جونم ای جانم ممنونم از شما💖🌿🌈🎶خدا حفظ تون کنه ان شاالله
خدا خودتو عزیزانتو حفظ کنه انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال عشقم
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
الهی بحق علی و اولاد علی علیهم السلام امتحانت رو عالی بدی
قبل از شروع امتحان آیت الکرسی بخون اثرشو میبینی
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭