2777
2789
عنوان

فرق گزاشتن متدرشوهر بین دوتا

205 بازدید | 18 پست

مادر شوهرم بین شوهرمو برادر شوهرم خیلی فرق میزاره اونو بیشتر دوست داره با اینکه شوهرم هرکاری بتونه براشون انجام میده ولی همیشه واسه اون دعا میکنه همش میگه بین بچهام فقط اونو دوس دارم 😕اون از همه بچها بهتره 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولشون کن تو کاری نداشته باش

چرا خب نمیفهمم وقتی دوتاشونم خودش زایده چرا فرق قائل میشه 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بعضیا فرق میذارن چاره ای هم نیست نمیشه به یه مادر با پدر گفت اون یکی بچت رو هم دوست داشته باش! بگی هم میگن دوستش داریم ولی فلانی رو یجور دیگه دوست داریم🫣😂😂😂من که رسما بچه یتیم و سرراهی تحویل گرفتم طفلی همسرم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چرا خب نمیفهمم وقتی دوتاشونم خودش زایده چرا فرق قائل میشه

مادرشوهر منم دوتا پسر داره ولی همش میگه شوهر من از همه بچهاش بیشتر دوس داره دختراشم میگن تو فلانی  رو بیشتر ددوس داری میکه اره دست خودم نی😐

چون حتما زبونش نرم تره. مادرشوهر منم همینطوره. شوهرم خودشو و منو فدای اونها می‌کرد. اونم فقط بقیه را عزیز میدونست. برای خواستگاری میگفت اینو بیشتر میخوام و هواشم داریم. بعد که دید من ازشون بدلیل دخالت هاشون فاصله گرفتم، سعی کرد پسرشو ببره تو تیم خودش. و اذیت می‌کرد. الان شوهرم یکم یکم سر عقل اومده. بعدم کارهای شوهرت شده وظیفه به چشم نمیاد دیگه. اون یکی هر از گاهی یچیز از دستش در میره براش انجام میده.  زبون خوش هم داره که فبها

چون حتما زبونش نرم تره. مادرشوهر منم همینطوره. شوهرم خودشو و منو فدای اونها می‌کرد. اونم فقط بقیه را ...

مادرشوهرمن جلسه خاستگاری فقط داشت از برادر شوهرم تعریف میکرد بهمون وقتیام که تنها میشدیم فقط بد شوهرمو میگفت

مادرشوهرمن جلسه خاستگاری فقط داشت از برادر شوهرم تعریف میکرد بهمون وقتیام که تنها میشدیم فقط بد شوهر ...

واقعا میگی؟ بد شوهرتو؟ خب بخاطر اینکه عزیزم تو هووش بودی. می‌آمدی خرج و براشون کم میشد. 

مادرشوهر منم گفت پس مو زن داد چند وقت دیگه نگه بخاطر شما زن نگرفتم. 

والله من هم نمیفهمم.من دوتا دختر دارم نصف قلبم این یکیه نصف قلبم اون یکی.تو جزئی ترین چیزها حواسم هست بینشون فرق نذارم.دقیقا اندازه هم دوستشون دارم.

ولی مادرشوهر من هم مثل شماست.نمیخوام تهمت بزنم که برادرشوهرمو بیشتر دوست داره ولی حداقل از رفتار و طرز برخوردش همه این طور برداشت میکنن.برای بچه های برادرشوهرم جون میده.زنش رو خیلی برداشت میکنه....ولی شوهر من انگار بچه اضافه است😒😔