2777
2789
عنوان

از معجزه های زندگیتون بگین خانما😭

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست
معجزه زیاد دیدم تو زندگیم همیشه ایمانم ب خدا بوده تو بدترین شرایط بازم پناهم شده و هزاران بار شاکر د ...

آره عزیزم ما بندگان هر لحظه به لطف و حضور خدا نیازمندیم

الهی که نگاه خدا همیشه همراه زندگیت باشه❤️

۹ساله منتظر نی نی ام دیگه ذوقم کور شده

ببین مادرشوهرم بیست ویک سال بچه دار نشد پدر شوهرم زن دوم گرفت ب اصرار همین مادرشوهرم زن دوم حامله شد بچه اولش دنیا اومد مادر شوهر منم صاحب ی پسر خوشگل شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مادرشوهرم بیست ویک سال بچه دار نشد پدر شوهرم زن دوم گرفت ب اصرار همین مادرشوهرم زن دوم حامله شد ...

چی بگم عزیزم من قلبم پاره پاره شده.....دعا کن امسال برم کربلا آخرین امیدم امام حسینه دست خالی برمنگردونه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
عزیزمممم😭😭😭😭 واقعا احساسی شدمخدا چقد بزرگه😭❤️

فهم بزرگیش تو ذهن محدود ما خیلی سخته😭

بابام میگفت شماها بچه بودین دلم نیومد ب مامانتونم بگم همینجوری بین تون نشسته بودم و دقیقه دقیقه های ساعت رو چک میکردم و منتظر مرگم بودم