2777
2789

پودر سنجد از جای مطمئن تهیه کن هرروز بریز تو شیر بخور

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تقویت مفاصل و کاهش دردهای مفصلی، چندین نوع مکمل و پودر وجود دارد که معمولاً شامل مواد مغذی مفیدی هستند. در زیر به برخی از این مواد اشاره می‌کنم:

1. گلوکزامین: این ماده به تولید کلاژن و ترمیم بافت‌های مفصلی کمک می‌کند و معمولاً در ترکیب با کندروئیتین مصرف می‌شود.

2. کندروئیتین: این ماده به حفظ ساختار و عملکرد غضروف کمک می‌کند و می‌تواند در کاهش درد مفاصل موثر باشد.

3. اُمگا-3: اسیدهای چرب امگا-3 موجود در روغن ماهی می‌توانند التهاب را کاهش دهند و به سلامت مفاصل کمک کنند.

4. کلاژن: مصرف کلاژن می‌تواند به تقویت غضروف و بهبود سلامت مفاصل کمک کند.

5. زردچوبه (کورکومین): این ادویه دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند به کاهش درد و التهاب مفاصل کمک کند.

6. ویتامین D و کلسیم: این دو ماده برای سلامت استخوان‌ها و مفاصل ضروری هستند.

قبل از شروع به مصرف هر نوع مکمل یا پودر، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا مطمئن شوید که این محصولات برای شما مناسب هستند و تداخل دارویی نداشته باشند.

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

شما استفاده کردین؟ بهترین الان؟

برای پدرم هرروز اماده میکردم وبهش میدادم خیلی تاثیر داشت

میتونی درمورد تحقیق کنی 

هیچ ضرری هم نداره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔