2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااا ممنوندندون خراب چرا؟

چون تو بارداری ممکنه بچه از استخون تو تغذیه کنه و دندون پوسیده استه باشی حسابی اذیت میشی 

اپلیکیشن هرلایف دان کن روزای پریودیت وارد کن خودش روزای تخمک گذاری رو بهت میگه 

واییی عزیزم خیلی سخته

خیلی سخت بود فک کن یه هفته بعد با ی بدن پر از کبودی و درد این اتفاق بیوفته من خودم از بارداریم خبر نداشتم شوهرم برده بودم آزمایشگاه آزمایش ازم گرفتن فک کن من تا ی هفته نمیدونستم چه خبره هرچی از شوهرم جواب آزمایش میپرسبدم چیزی نمی‌گفت میگف تو فقط غذای مقوی بخور هروقت غذا میخوردم  تو خواب یا هروقت بهم نگاه می‌کرد تا دوهفته فقط با ذوق منو نگاه میکرد😂😂😂 آخرش ی روز داشتم لباساشو مرتب میکردم دیدم برگه تو کشوی جوراباشه  😂😂😂

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

خیلی سخت بود فک کن یه هفته بعد با ی بدن پر از کبودی و درد این اتفاق بیوفته من خودم از بارداریم خبر ن ...

مگه میشه ؟ چطوری گذاشتی ازت خون بگیرن بدون اینکه بدونی برای چی میری آزمایشگاه ؟ چرا بدنت کبود بود ؟ 

مگه میشه ؟ چطوری گذاشتی ازت خون بگیرن بدون اینکه بدونی برای چی میری آزمایشگاه ؟ چرا بدنت کبود بود ؟

اره😐 

شوهرم بزور بردم گف تو ی آزمایش بگیر

خب بخاطر...... همون که خودت میدونی چون از سر اجبار و زور خشونت بود وحشی بازی زیاد دراورد😐😐😐

حالا چرا برای تو تعجب داره؟

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

اره😐 شوهرم بزور بردم گف تو ی آزمایش بگیر خب بخاطر...... همون که خودت میدونی چون از سر اجبار و زور ...

آخه من باشم تا نگه چرا داره میبرتم آزمایشگاه ، نمیرم . اگه دروغ بگه و جلوی در ازمایشگاه پیاده بشیمم شاید تو برم ولی نمیزازم خون بگیرن ازم ، یا حداقل ازونی ک خون میگیره میپرسم این ازمایش چیه . 

شاید من زیادی محتاطم .