2777
2789

یکم طولانیه اما لطفا بخونین🥲

دوستان من کارتم توسط پلیس فتا مسدود شده دختره شکایت کرده از استان البرز ،چند وقت روز پیش واسه یکی تو دیوار ارز خریدم یکبار فقط بهم پولی داد خریدم 

گویا کلاهبرداری شده و واسطه بلاک کرده طرف شکایت کرده الان کارتم مسدوده خب چطور پولشو برگردونم وقتی مسدوده کارتام؟!اصلا چکارکنم الان

لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

باید دادسرا بری از اون طریق باز کنی و پولشپن بدی سرخود نباید پول برگردپنی یا بری پلیس فتا

مطمئنی اجی؟یعنی بانک نرم؟

لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک مکه بار می‌کنه مگه ازت شکایت نشده

بله شده تماس گرفتن یا پول طرفو‌برگردونید یا اظهاره میزنم بیاید دادگاه 

ما هم گفتیم کارتو ازادکنین پولو‌بردارید قبول نکردن

اگر داخل حسابت پول باشه میری صحبت می‌کنی برات آزاد می‌کنند پرداخت می‌کنی 

البته روند پیگیری هم داره برو ببین چی میگن بهت 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خوب بانک برو جلو ریس بانک حراست بانک و طرف پول بده

اصلا من خوزستانم اون کرج🤦🏻‍♀️

بله شده تماس گرفتن یا پول طرفو‌برگردونید یا اظهاره میزنم بیاید دادگاه ما هم گفتیم کارتو ازادکنین پول ...

حضوری باید بری امضا کنی برگه برداشت پرکنی 

کارمند بانک که اجازه نداره ازت برداره که بعدا ازش میتونی شکایت کنی 

برات پیام ثنا اومده آیا حالا میخوای اول بانک برو کارت همسرم مسدود شده بود بعد رضایت طرف که پول دادیم ...

نه نیومد از قضایی تماس گرفتن باهام

حضوری باید بری امضا کنی برگه برداشت پرکنی کارمند بانک که اجازه نداره ازت برداره که بعدا ازش میتونی ش ...

کجا برم