2777
2789
عنوان

میتونم برم تجربی❓❓❓

85 بازدید | 11 پست

هفتم معدام ۱۷و نیم شد 

ریاضی ۱۲نیم و علوم ۱۵

ولی هشتم هنوز دارم امتحان میدم ولی معدل ترم اولم ۱۷و ۶۴شد امتحانا میخام ۱۸بشم حداقل

میخام نهم بکوب بخونم ببرم۱۹میتونم برم؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه تونستی بری هم نرو ! ما که با معدل ۲۰ رفتیم تجربی و مدرسه نمونه تهش اوضامون این شد .. برو انس ...

برا چه رشته ای میخونی؟

هدف خاصی داری؟

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نرو تجربی عمر خودتو ب فنا نده 

کسی ک معدلش ۲۰ بود اومد تجربی افت کرده 

شما برو دنبال رشته ای که کشش و توانایی جسمی و ذهنی رو داشته باشی 

اگر ب ریاضی علاقه داری بنظرم رقابت توش کمتره برو ریاضی 

اگر انسانی بری هم ک چ بهتر البته میگن حجم درساش زیاده ولی بازم قابل درک تر از تجربیه تجربی خیلی دروسش برا کنکور سخته ترکیبی خوندنش 

فقط توانایی هاتو بسنج کار حرف هیچکس نداشته باش و خودتو داغون نکن

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مهندسی مکانیک

موفق باشی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||