2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سه بار زنگ زد جواب ندادم

1250 بازدید | 41 پست

ازش بدم میاد واسه جاریم طلا خریدن واسه من حلقه هم نخریدن حتی شوهرم نقره خرید به همه گفتیم طلاس

واسه جاریم جشن گرفتن واسه مانگرفتن 

به جاریم و برادرشوهرم خونه و ماشین دادن به ما ندادن سه ماهه اجارمون عقب افتاده 

به برادرشوهرم باغ داد به ما نداد

یه خونه دیگه داره اونم داده مهریه جاریم البته تا زندس واسه خودشه فقط دخالتاش واسه ماس چون جاریم خواهرزادشه ولی من غریبم و عاشقانه بود ازدواجمون 

نگیدشاید اونموقه نداشت چون داشت خوبم داشت 

نگید برا خودشه به هرکی میخاد میده شوهرمنم بچشه چطور همه کاراشو شوهر من میکنه ولی برادرشوهرم یه اب دستش نمیده ولی اونارو فرستاد مسافرت  ولی مارو هرگز 

منم جوابشو نمیدم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

شوهرت چی میگه در مورد اینهمه تبعیض

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چی می گه؟؟

الان دیگ باهاش قط رابطه کرده جواب مادرشو نمیده

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
شوهرت چی میگه در مورد اینهمه تبعیض

دیگه لامادرش حرف نمیزنه

ببین هرچقدر جواب ندی یا بگی یا واکنش نشون میدی اونا نمی‌فهمن که هیچ بلکه میگن تو حسودی و در آخر مجبور میشی آخر یروزی باهاشون اوکی بشی بهتره اصلا ب رو خودت نیاری حرف یا گله ای هم اگر هست شوهرت بگه شوهرت مدام ب مادرش اینارو گوش زد کنه 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خوب شما هنوزم شوهرت بهش خدمات داره میده شوهرت باید خودش را بکشه کنار

از وفتی برادرشوهرم ازدواج کرده شوهرم قط رابطه کرد بامادرش

اینا رو به خود مادرشوهرت بگو بگو پسرات میوه نیس که شوهر من گندیده مگه سواش می کنید

گفتم گفت اگ من براش زنشو انتخاب میکردم نظرمو میپرسیدمیدادم