2777
2789

هر از گاهی یهو اینکارو میکنه

دقیقا همون روزایی که خیلی قربون صدقش شدم

اینقد دستاشو صورتشو بوس میکنم

یهو میگه باهات قهرم میدونم بچس ولی حسم میگه این حرفا به زودی واقعی تر هم میشه 

و منو به راحتی میفروشه و به سمت پدرش میره

پدرش مهربون نیست دست و دلباز نیست

ولی میگه میرم پیش‌ بابام به بابام میگم برام غذا بپزه برام پیتزا بخره به بابام بگم همه کار برام میکنه 

حالا خودش وقتی صحبت کنیم گریه میکنه میگه بابا هیچکار برام نمیکنه

من ی شغل با درامد کم دارم و پس انداز میکنم هرچی داره نداره من براش میخرم محبت کلامی من از پدرش بیشتره

مراقبت ازش و خیلی کارای مادرانه 

که من خودم میدونم من نباشم پشت و پناهی نداره

برخورد با بچه در این مواقع چیه

هفت و نیم سالشه

من الان بغض گلوم رو گرفته اومدم اتاق چون بهم گفت اصلا چرا دارم پیش تو غذا میخورم

بعد غذاشم من پختم با این حال مریضم فقط برای این پختم💔

..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرفاش حس خوبی ندارم میدونم ازون بچه هاس که منو زحماتمو به راحتی نادیده میگیره

خدامیدونه من با التماس خیلی چیزا از پدرش میخوام برای این بگیره من بهش میگم بچه رو ببریم بیرون دلش گرفت ولی بازم💔

..💔

خوب عزیزم چه مکالمه ای داری که ته اش به این حرف میرسه 

اصلا باید مواظب باشی به اینجا نرسه بچه ها باهوشن نقطه ضعف هم دستش نده یک والد مقتدر باش نه سهل وشکننده چون ناخوداگاه وابسته میشی و منت کارات سرش میزاری 

نمنه مامان منم وقتی باهاش بدرفتار میکنم اینشکلی دلش بشکنه ناراحت شدم

نکنی بهتره عزیزم

راستش الان گفت که باهات قهرم گفتم میدونی ک من باهات قهر نمیکنم گفت اره‌تو‌مجبور میشی بیای اشتی کنی بوسم کنی ولی ایندفه نیا 

..💔

الان من ازش مهر خواستم؟اینکه نخوام این حرفارو بمن بزنه غیر طبیعیه مهر طلبیه؟بچه داری؟

اوهوم چون شما کارایی رو برا بچه میکنید و درازاش ازش توقع دارید 

این میشه مهرطلبی چیز بدیم نیس فقط ب خودتون آسیب میزنه

خوب عزیزم چه مکالمه ای داری که ته اش به این حرف میرسه اصلا باید مواظب باشی به اینجا نرسه بچه ها باهو ...

راستش امشب خیلی تلاش کردم نرسه به اینجا 

حالا بنظرت خودم برم باهاش حرف بزنم

یا خودش بیاد سمتم

..💔

نکنی بهتره عزیزمراستش الان گفت که باهات قهرم گفتم میدونی ک من باهات قهر نمیکنم گفت اره‌تو‌مجبور میشی ...

الهی بمیرم برات 

تورو خدا ازش ناراحت نشو بچه اس

پسفردا میبینه این شکلی مامانش رو ناراحت کرده دلش میشکنه 

راستش امشب خیلی تلاش کردم نرسه به اینجا حالا بنظرت خودم برم باهاش حرف بزنمیا خودش بیاد سمتم

نه عزیزم اصلا از همین امشب شروع کن تا دیر نشده یکم در مورد ارتباط با فرزند بخون یا دوره شرکت کن چون وارد نوجوتنی بشی سخت تر هم میشه من الان یک ۳ ساله اش را دارم میفهمم چقدر سخت هست ارتباط گرفتن بابچه ها 

اوهوم چون شما کارایی رو برا بچه میکنید و درازاش ازش توقع دارید این میشه مهرطلبی چیز بدیم نیس فقط ب خ ...

نه اتفاقا من تاپیکی تو کاربریم دارم که عقیده ام این هست بچه ها رو نیاوردیم توقعات مارو انجام بدن

مخصوصا من ک این بچه رو خودم به زور از خدا خواستم

من فقط توقع احترام دارم اینم فقط بین بچه و مادر نیست بین همه انسان هاست داستان مادر هم که ورای این هاست

شمامتوجه حرفای من نشدی

..💔

الهی بمیرم برات تورو خدا ازش ناراحت نشو بچه اسپسفردا میبینه این شکلی مامانش رو ناراحت کرده دلش میشکن ...

یکمی ناراحتم 

ولی دلم میخواس بدونم برخوردم الان چی باشه باهاش

میدونم عزیزم الان شاید خودشم بیاد باهام حرف بزنه بعضی وقتا گریه میکنه میاد ها ولی دوست ندارم اصلا همین حرفا بینمون زده بشه همیشه بهش میگم ما هم دوستیم هم خواهر هم مامان دختر ولی بنظرم یچیزی این وسط مشکل داره یا شایدهم دست بی نمک منه 

..💔