2777
2789

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

بگو: ای بندگان من که [با ارتکاب گناه] بر خود زیاده روی کردید! از رحمت خدا نومید نشوید، یقیناً خدا همه گناهان را می آمرزد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است

سلام
امشب میخوام برا 5 نفر ( که اولیش خود گنهکارمم )
استغفار 70 بندی امیرالمؤمنین بخونم
هر کسی که توبه کرده و برگشته به آغوش امن الهی ،
اسم بده برا شما 3 نفر هم بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میتونم ۷۰ بندی رو بخونم؟؟؟

🕊   💜    ⚘️⚘️    💜    ⚘️⚘️    💜    🕊

#خاطرات_حاجتروایی_از_استغفار 

#خاطرات_حاجتروایی_ازاستغفار۴۰۰تایی_امام_صادق_ع 

#پست_ویژه_استغفار 

#خاطرات_حاجتروایی_از_استغفار_امیرالمومنین

📿✅️ بخش اول 

تجربه یکی از خواهرانم: 

خواهر من با ذکر ۴۰۰ تایی امام صادق شروع کردند و در ادامه گاهی حتی روزی سه بار استغفار هفتادبندی رو می خوندند. خودشون اینطور میگفتند که در محل کار حرفش به راحتی پیش رفت. محبوب شده. از لحاظ مالی از هر طرف خدا برای زندگیشون میرسوند.

میگفت هرچی از دلم میگذشت خدا میشنید. کار ایشون اصلا با ارباب رجوع نیست و بخش اداریه. یک نفر به ایشون مراجعه میکنه و از اونجایی که خیلی مردم دار و کارراه اندازه، کار اون بنده خدا رو هم براش انجام میده. میگفت یه وسیله ای بود مدتها میخواستم خیلی هم خاص بود یعنی اصلا یک وسیله لاکچری و لوکس نه حتی وسیله ضروری. همون فرد دقیقا همون وسیله رو براش به عنوان تشکر و هدیه میاره.

ارتقاء شغلی داشت. و از همه مهمتر خداوند بلایا و مشکلات رو به شکل آشکاری براشون رفع میکرد الحمدلله یا راهکار ساده سر راهشون قرار می‌داد و این خیلی موضوع مهمیه که افراد متوجه بشن که دست خدا واقعا همراهشونه. تمرکزشون رو فقط به ذکر بگذارن و مطمئن باشن هر یک بار ذکر استغفرالله که میگن از سمت خدا شنیده و ان شاءالله پذیرفته میشه. اینکه فکر کنند شروع به استغفار کردند فلان مشکل براشون پیش اومده چندان درست نیست. ذکر استغفار رو اگر به نیت پاکسازی هم بگن بالاخره پاکسازی برون ریزی داره. مثل بعضی افراد که میخوان جوش های بدنشون رو از بین ببرن ابتدای امر با دارویی که دریافت میکنند تعداد جوش ها حتی بیشتر هم میشه و این نشون میده دارو درست تجویز شده.

اما واقعا در مورد استغفار مساله فراتر از اینهاست. جایگاه و شان خداوند بالاتر از این حرفهاس که بنده ش بره در خونه ش رو بزنه بگه خدایا اومدم معذرت خواهی خدا هم این بین بخواد حال بگیره و تنبیه کنه، نه اینطور نیست. یکبار آدما از ته قلبشون بگن: یا سریع‌الرضا استغفرالله ببینن خدا چه بریز و بپاشی براشون داره. 

با امید و حسن ظن باید رفت سراغ خدا و اهل بیت(ع).

این رو هم اضافه کنم که الحمدلله خواندن نمازهای یومیه، صلوات و قرآن هم در برنامه خواهرم هست. اهل صله رحم هستند و تا جاییکه ممکنه از افرادی که ازشون غیبت میشه در جمع ها دفاع میکنند. اهل کینه نیستند و نسبت به افراد و محیط بی تفاوت نیستند و کاری از دستشون بربیاد انجام میدن. اینها رو گفتم که تاکید کنم مسیر استغفار شبیه یک پکیجه اینطور نیست که تک بعدی فقط به یک موضوع بچسبیم و تمرکز کنیم.

و اما یکی از مهمترین آثار استغفار، آرامشی هست که برای افراد حاصل میشه و کلی رزق معنوی دیگر. باید تن رو به اقیانوس زلال و پاک این ذکر زد تا بفهمیم چه خبره.

💥💥💥

🌹 امام رضا ع فرمودند:

به خداوند خوش گمان باش، زیرا خداى عزوجل مى فرماید: من نزد گمان بنده مؤمن خویش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبى با او رفتار مى کنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدى با او رفتار مى کنم.

💥💥💥

🌹 عنه صلى الله علیه و آله : 

پیامبر خدا ص : هیچ بنده اى نیست که به خداوند گمان نیک بَرَد ، مگر این که خداوند مطابق همان گمان با او عمل کند و این است سخن خداوند که مى فرماید : «همین گمانى که به پروردگارتان داشتید شما را هلاک کرد و از زیانکاران شدید» .

📿✅️ بخش دوم 

خواهر دیگرم برای ثبت نام مدرسه دخترش با چالش سختی مواجه میشه و اینقدر بهم میریزه که نمیدونست چه کار کنه. پارتی پیدا کرد. رفت خود اداره منطقه، خلاصه هرکاری کرد و در به روش باز نشد و بسیار نگران بود.

راهنماییش کردم و دو تا کار رو همزمان انجام داد. شروع کرد استغفار هفتاد بندی رو خوندن و همزمان یکی دوبار هم نماز استخاره خوند.

نهایتا اینکه واقعا به طرز معجزه واری کار ثبت نام دخترش در مدرسه ای بهتر انجام شد. یعنی او دنبال یک مدرسه دیگه بود ولی خدا براش بهترشو خواست.

یه تجربه دیگه شون هم این بود که میخواستند تلویزیون بخرن و به اندازه کافی پول نداشتند. کل پول تلویزیون آخرین مدل از یک برند معروف رو پدرشوهرشون به عنوان هدیه بهشون دادند.

ضمن اینکه میگفتند پوست صورتشون شفاف شده بودجوری که همه ازشون میپرسیدن چه کار خاصی روی صورتش انجام میده. ایشون هم میگفتند خیلی محبوب شده بودند و حرفشون پیش میرفت.

من تجربیاتی رو میگم که شاید ملموس باشه و جنبه مادی داره. چون بحث دریافتهای معنوی متفاوته و گاهی یا افراد متوجه نمیشن که چنین رزقهایی داشتن یا نمیخوان به زبون بیارن و ترس دارن با گفتن از دست بدن اون رزق رو.