2777
2789

قرار نیس ک خودتو اذیت کنی و سخت بگیری ک 

یه کیک شکلاتی درست کن 

یا دعوتش کن کافه یه کیک و قهوه بخورین و یه سرکلیدی بهش بده 

بگو کادوی اصلی تا رسید ب دستم برات میارمش 

مثلا یعنی سفارش دادی 🤕🤠

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چی‌ها تو ذهنته؟ 

ما معمولاً از شرایط هم خبر داریم. تو هر مناسبتی باتوجه به شرایط توقع داریم، نه بیش‌تر. چند وقته باهمین؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوریم از همفقط کادو میشه فرستاد🥲

رابطه لانگ دیس تنس؟؟؟☹️ سخته 

پس صبرکن وقتی اومد بگو میخوام خودم بدم دستت کادوتو 

الان با چندتا عکساش یه کلیپ درست کن و یه ویس عاشقونه بهش بده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چی‌ها تو ذهنته؟ ما معمولاً از شرایط هم خبر داریم. تو هر مناسبتی باتوجه به شرایط توقع داریم، نه بیش‌ت ...

چیزای گرون مدنظرم نیست

میتونه یه پیرهن در کنارش تراول ماگ مردونه، یا پول کیف و از اینا باشه

بیشتر کادوهای ترکیبی میگیرم مهم اینه خوشحال شه 😬

ولی نمیدونم از چجوری بخرم

اخه دوریم از همفقط کادو میشه فرستاد🥲

♥️♥️♥️♥️♥️اینو بفرس براش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
همینقد ساده😂👌🏻

اره 😍😍🥳🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳ایناهام بفرس ک کم نباشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
واسه پارنتری که معلوم نیست نهایتش چی بشه اینقدر دغدفه نداشته باش

والا نصف مردم سر همین توصیه‌ها پارتنرشون رو از دست می‌دن. چون دغدغه‌ش رو ندارن نهایتش بد می‌شه.

اگه یکی توی یه رابطهٔ خوبه معقول‌ترین چیز اینه که مراقبت کنه از رابطه‌ش. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

چیزای گرون مدنظرم نیستمیتونه یه پیرهن در کنارش تراول ماگ مردونه، یا پول کیف و از اینا باشهبیشتر کادو ...

ببین می‌تونی از ویپاد اعتبار بگیری.فکر کنم یه تومن اعتبار می‌ده. 

دیجی‌پی هم فکر کنم یه شرایط خاصی داره که می‌تونه کمکت کنه.