2777
2789

سلام تاپیک قبلی کامل توضیح دادم

در رابطه صرفا میخوام بدونم باید چیکار کنم طبق تجربه من طبق راهنمایی های یه سری دوستان  و خانمای سایت/ صحبتم با یه مشاور و مشورت با پدر مادرم به همسرم گفتم کارمو دوست دارم و بیخیالش نمیشم 

اونم گفت به خاطر حالت نرمال گرفتن زندگیمون گفته و نگفته من نرم سرکار / گفت که من گفتم بیای پیش خودم کار کنی 

من گفتم مشکلت با کارفرمام چیه 

حرفای قبلشو تحویلم داد و وقتی من واسش در مورد  کارفرمام توضیح دادم و خواستم بهش بفهمونم چطور شخصیه و چقدر آدم خوبیه 

برگشت دعوا راه انداخت که چرا داری از اون دفاع می کنی و اون فلانه و هیزه و ... 

حالا این مابین از دهنش پرید که این خط اتصال تو و نامزد سابقته و من یه لحظه موندم چون اخرین بار بهش گفته بودم اجازه نداری اسمشو بیاری

من بهش گفتم بیا بریم پیش روانشناس که داد و بیداد راه انداخت گفت مگه من روانیم که برم پیش روانشناس 

منم گفت این رفتارات رفتار ادم سالم نیست که برگشت گفت اون که سالم بود اونو چرا بدبخت کردی(نامزد سابقم)

بعد بحثم سر اینکه تو قول دادی اسمشو نیاری تا منم اسم نامزدتو نیارم شد و برگشت گفت که اجازه اینکه تو بری سرکار دست منه و میتونم از حق قانونیم استفاده کنم تا تو بشینی خونه / یکاری نکن که این کارو کنم 

پیش من نمیای نیا(بهتر هم گفت) با هرکسی دلت میخواد کار کن اما این کارفرمات نه این استاد اون مرتیکه اس 

تو هنوز به اون فکر میکنی و .....

در نهایت وقتی گفتم داری کاری میکنی که به جدایی فکر کنم برگشت گفت فکر میکنی من فکر نمی کنم ؟ تو ادمی نبودی که من فکر می کردم ! اما به اندازه کافی طرف تو در اومدم جلو پدر و مادر خونده ام که نخوام همچین کاری کنم منم گفتم تو هیچ وقت طرف من در نیومدی هیچکدوم از اعضای خانواده تو از وجود من تو زندگیت خبر ندارن که هر روز یکیو میبندن بهت در نهایت گفت اگه اون پیرزن نمی مرد الان با مراسم ازدواج کرده بودیم ببینم اون موقع بهونت چی بود الانم ناراحت نباش نهایت یه هفته دیگه به همه میگم 

و رفت ... نمیدونم کجامن دیگه دلم نمیخواد به خانواده هامون بگیم حداقل الان اگه تاحالا میخواستم الان نمیخوام

دیگه مطمئن نیستم بتونم باهاش زندگی کنم

چیکار کنم؟ من با کارفرما قرار داد دارم چطوری فسخش کنم؟ اصلا به چه دلیلی؟دارم روانی میشم از دست بهونه هاش ...

بنظرم ایشون فقد با کارفرما مشکل دارن که ما از جزعیات باخبر نیستیم مخالفتی با شغلتون ندارن...اگر زندگیتون مهمه فسخ

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا به استاد راهنمام هم گیر میداد

همسرتون ذاتا شکاک هستن یا مسعله ای هست که شما بهش اشاره نکردین؟!!

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

ایشون مشخصه ترس از پیشرفت های شما داره ‌و میخواد اعتماد به نفس تون بگیره حواستون جمع کنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب چرا محل کارت رو تغییر نمی‌دی اون مخالف کار کردنت نیست فقط مکلش با کارفرماته احساس خطر کرده اگر دوستت نداشت همچین ری اکشنی نشون نمیداد چرا همه چیز رو سخت میگیرید و زودی ب فکر طلاق میفتید انگاری زندگی ساختن و زندگی کردن خاله بازیه ی کوچولو درک کنید تو زندگی هم رو

خب چرا محل کارت رو تغییر نمی‌دی اون مخالف کار کردنت نیست فقط مکلش با کارفرماته احساس خطر کرده اگر دو ...

منم نمیخوام واقعا جدا شم که اگه میخواستم تاحالا اینکار رو کرده بودم وقتی سقط جنین داشتم و ولم کرد تو بیمارستان رفت

منم نمیخوام واقعا جدا شم که اگه میخواستم تاحالا اینکار رو کرده بودم وقتی سقط جنین داشتم و ولم کرد تو ...

پس شما مشکلتون ریشه داره من گفتم شاید بحث فقط سر این موضوع هست