2777
2789

چيكار كنم 

چهره ام اوني نيست كه ميخوام بعضيا مثل عروسكن 

اندامم لاغرم چاق نميشم قدمم بلند نيست رو اعصابمه 

١٦٠ام وزن٥٠

درداي خودم كم نيست كه اين موضوع هم بره رو اعصابم 

حتي اگه خوشبختم مباشي باز حراقل هربار از ديدن خودت حالت خوب ميشه 

حس خوبس داري هميشه واقعا نعمت خيلي بزرگ و مهميه 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۶ واقعا نرمالم‌

۱۶۰ با وزن ۵۰ که لاغر نیست عزیز دلم

اتفاقا خیلی هم خوبه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

عروسک میدوزم ..

باورت میشه عروسک هام متفاوتند .هر کدوم چهره ادمی را سعی کردم نقش بهش بزنم .یکی سیاه یکی سفید یکی چاق یکی لاغر.

ولی هر کدوم زیبایی خودشون دارند .

قیافه ها بامزند .

هرکدوم برای خودش منحصربه فرد و قشنگه .

پس خودت لطفا مقایسه نکن 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

هم قد منی وزنت آرزوی منه😐

ولي خيلي لاغرم صورت پر روناي پر دوست دارم 

وزنت رو ميگي؟

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۶ واقعا نرمالم‌۱۶۰ با وزن ۵۰ که لاغر نیست عزیز دلماتفاقا خیلی هم خوبه

اما خيلي لاغر نشون ميدم دليلشم نميدونم 

نه وناي پري دارم نه صورت پر 

تو فقط اعتماد بنفس نداری

نه عزيزم مردمم دارم ميلينم واقعا خيليا خوشگلن خوش اندامن 

من نه بخت داشتم نه اين چيزا 

اما خيلي لاغر نشون ميدم دليلشم نميدونم نه وناي پري دارم نه صورت پر

اها احتمالا بخاطر همین هست عزیزم

غصه نخور هیچکس از خودش راضی نیست من‌ میرم جلو اینه از خودم عوقم میگیره

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

نه عزيزم مردمم دارم ميلينم واقعا خيليا خوشگلن خوش اندامن من نه بخت داشتم نه اين چيزا

چی بگم خواهر منم راضی نیستم از هیچی

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

ببین من مربی ورزشم اما قدم زیاد بلند نیست تازه از همکارامم حرف شنیدم با اینکه خودشون اضافه وزن داشتن 😐 

نوجوان بودم زیاد حساسیت نشون میدادم اما الان فهمیدم این بدنه منه و قراره یک عمر روح من داخل این بدن باشه تا روز مرگ ! 

پس بهتره چیزایی که نمیتونم تغییرش بدم رو بپذیرم دوسش داشته باشم و چیزای دیگه رو تغییر بدم و روش کار کنم 

شماهم سعی کن با بدنت به صلح برسی عزیزم این تن یک عمر معبد روح شما خواهد بود 

الان من عاشق قد کوتاهمم چون شدیدا بی بی فیس بودنمو تشدید میکنه و سنمو کم نشون میده 😄✌️

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎