2777
2789

نه عزیزم ولی دیگه معطل نکن  . دو تا پشت هم بیار.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
نه زن عموی من تو ۴۷ سالگی مادر شد

اولین فرزندش بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیه خودتونو همسرتون و امادگی جسمیتون داره خاله من 42 سالگی اورد نمیتونست بخاطر کمردرد، زیاد بغلش کنه یا حتی پا به پاش بازی کنه 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

نه همسنیم

تازه ازدواج کردید؟

چه خوبه که همسن هستید با همسرت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شوهرم اوایل میگفت بچه نمیخوایمالان میگه میخوایماما بگذار یکم دیگه کارم رو روال بیوفتهمن خودم اصلا عش ...

ه دیگه وقت رو هدر ندهید

شوهرم اوایل میگفت بچه نمیخوایمالان میگه میخوایماما بگذار یکم دیگه کارم رو روال بیوفتهمن خودم اصلا عش ...

بادار شدی یا تازه میخوای اقدام کنی؟

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

ن اگر بچه اولته بیار ذوق و حوصلشو داری اگر اول نیست نه نیار

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وقتی میگن ازدواج زیر ۳۰ خوب نیست و فلان، بچه هم ۴۰ سالگی دیر نشده عزیزم 🥰من که ۲۰ ازدواج کردم با خو ...

میخای چیکار اونهمه اختلاف سنی بین بچرو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن