2777
2789
عنوان

شده دلتون خیلی بگیره

182 بازدید | 26 پست

سلام دوستان .دلم خیلی گرفته.یه استرس بزرگی دارم دست من نیست درست شدنش .دست خداست.هم دلم گرفته هم ناامیدم هم استرس دارم جمع اینا یه آدمو نابود میکنه.اگ تاپیکمو میخونیدبرای سلامتی شخص مورد نظرم دعا کنید.منم صلوات میفرستم براتون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. فقط دعاااااا .... من تو جاهای سختی بودم ... بلطف الله دعا کردم و گره های مشکلات پاره پاره شد. وضو بگیر و دو رکعت نماز بخون برای الله و دستهای خالی رو بالا ببر

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

مممنونم که گفتی😍امیدوارم دیگ تجربه نکنی

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

مممنونم که گفتی😍امیدوارم دیگ تجربه نکنی

ولی در سختی ها هم خیر هست و سازندس

نه هر سختی ..بعضیاش ممکنه تخریبت کنه

ببینید کار بدست خداست. خدا بد نمیخواد واس بندش. ما باید صبر در سختی ها رو که آزمون هم درش هست داشته باشیم و همواره بر الله توکل و بر اهل بیت علیهم السلام توسل کنیم.

ببینید کار بدست خداست. خدا بد نمیخواد واس بندش. ما باید صبر در سختی ها رو که آزمون هم درش هست داشته ...

اگ تاپیکامو بخونی عزیزم مشکلم راجب به بچمه اون بیماری ژنتیکی که دکترا میگن یعنی بچت جلوی چشمت ذره ذره آب بشه و به مرگ نزدیک بشه و هیچ کاری نتونی بکنی.امیدوارم نه بچه ی من نه هیچ بچه ی دیگه هرگز مبتلا نشن.ولی خب بعضی سختی ها دل مرده ات میکنن نه قوی.بستگی به دیدگاه آدما داره ولی من فعلا تخریب میبینم تا اینکه قوی بشم

اگ تاپیکامو بخونی عزیزم مشکلم راجب به بچمه اون بیماری ژنتیکی که دکترا میگن یعنی بچت جلوی چشمت ذره ذر ...

ان شاءالله الله گشایش و نجات حاصل کنه به مصلحت بینی خودش.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

ممنونتم عزیزم😍😍.آرزوی سلامتی دارم برای خودت و عزیزانت

و من الله التوفیق