2777
2789

یه کوتاه کردن معمولی هم نه ها درحدود داماد دوست دارم یاد بگیرم ریش و سیبیل و مو و سایه نیم سایه و... همهههههه چیییی بابام همیشه موهاش بلنده اصنم از آرایشگاه خوشش نمیاد بگین چطوری شبیه دومادا درستش کنم😂

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

من موهای پسرهام را خودم کوتاه می کنم. چون خیلی از ارایشگاه رفتن بدشون میاد. یک ماشین اصلاح مو خریدم. بعد کلی یوتیوب فیلم دیدم. حالا پشت مو را با ماشین اصلاح کوتاه می کنم و بالا و جلو سر با قیچی...خوب میشه و فعلا دردسر ارایشگاه رفتن نداریم. تا زمانی که بزرگتر بشن و خودشون دوست داشته باشند برن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من موهای پسرهام را خودم کوتاه می کنم. چون خیلی از ارایشگاه رفتن بدشون میاد. یک ماشین اصلاح مو خریدم. ...

ماشین اصلاح داره ولی خوب بازم آدم خودش نمیتونه موهاشو خودش اصلاح کنه پشت سرو بعدشم اون طور که باید نمیشه یه کوتاه کردن معمولیه ...ازیوتیوب پس یاد بگیرم؟کلاس آرایشگری نیس که آموزش بدن به خانوما میترسم برم همه مرد باشن 😐

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین اصلاح داره ولی خوب بازم آدم خودش نمیتونه موهاشو خودش اصلاح کنه پشت سرو بعدشم اون طور که باید ن ...

نه موهای پشت سر را یک نفر دیگه باید کوتاه کنه. با ماشین خیلی راحته. من هیچ تجربه ای در زمینه ارایشگری نداشتم و پشت مو را خوب می تونم کوتاه کنم. موهای جلو که با قیچی هست، یک کم برام سخته...من از یوتیوب یاد گرفتم، البته از کانال های انگلیسی. چون دوران کرونا، خیلی کشورها قرنطینه بودند و ارایشگاه ها تعطیل، اون زمان خیلی فیلم می گذاشتند که چطور موها را مردم در خونه کوتاه کنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم