2777
2789

سلام 

امیدوارم دوستان با کمی سعه صدر با موضوع برخورد کنند

واقعا این مورد از موضوعاتی است که در جامعه کم نیست

امیدوارم تنگ نظری برخی ها باعث بسته شدن تاپیک نشود

در جامعه گاهی اوقات مردها همسرشون رو رها می کنند و خودشون نیازهای جسمی و روحی خود رو جای دیگه تامین می کنند و همسر می‌ماند که چه بکند. نه دادگاه حکم طلاق غیابی صادر می‌کند و نه می‌شود زهد و تقوا پیشه کرد.

به نظر شما باید چکار کرد؟

خواهش می کنم اجازه بدید این تاپیک بماند و عزیزانی که چنین مشکلی دارند بتوانند از راهنمایی دیگران استفاده کنند و تصمیم درست بگیرند.

با جون کندن به دادگاه ثابت میکنن

بعد از هزار بار مراجعه و اگهی کردن میتونه طلاق غیابی بگیره 

اونم بعد ۵ سال غیبت فکر کنم

به ریز قوانینش اشنا نیستم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان منتظری ما بگیم برن هرزگی؟؟؟؟؟؟نه همچین پیشنهادی نمیدیم ما

من متاسفانه مواردی رو میشناسم که دادگاه این مسیر رو به خانم دیکته کرده. من مخالفم که چنین اتفاقی بیوفته. اگر پیشنهادی دارید بفرمایید

پیشنهاد شما چیه جناب؟

واقعیت اینه که منم هنوز پاسخی برای این سوال پیدا نکردم. ولی این درد بزرگیه برای جامعه که یک عده انسان شریف به خاطر سوء مدیریت و یا عقده گشایی برخی مدیران، دارن تاوان سنگینی پس میدن.

عباس اقا با زن متاهل ریختی روهم دنبال توجیهی؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اونکه رها کرده رو شاید بشه بعد از چند سال ثابت کرد 

اما مردی که تو یه خونه با زنش زندگی می‌کنه ولی عاطفی و جسمی رهاش کرده یه درد بی درمون عجیبه 

ولی در نهایت شده که زهد پیشه کردیم  

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هر کسی از ظن خود شد یار ما...

خدا نکنه بسم الله رحمان رحیم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن