2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

97 بازدید | 13 پست

انقد این روزا فشار روحی و روانی رومه شبا آرزو میکنم صبح بیدار نشم 

خسته ام از همه چی و همه کس 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

" قلبم برای امروز اونقدر مچاله‌ست که کاش از این اتوپرس بزرگا داشتم.

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

عزیزم چرا ؟ چند سالته مگه ؟ مشکلات غیر قابل حل شدنه؟

22

کل زندگیم بهم گره خورده می قراره زندگی بهتر بشه نمیدونم.

اطرافیان هم با حرفاشون فقط عصبیم میکنن و حالمو بدتر میکنن

منم تحمل کن همیشه اینطوری نمیمونه

هی میگم درست میشه درست میشه پس چرا هیچی عوض نمیشه فقط من داغون تر میشم

هی میگم درست میشه درست میشه پس چرا هیچی عوض نمیشه فقط من داغون تر میشم

تغییر از درونت شکل میگیره.

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

22 کل زندگیم بهم گره خورده می قراره زندگی بهتر بشه نمیدونم.اطرافیان هم با حرفاشون فقط عصبیم میکنن و ...

خب هنوز خیلی جونی چرا انقدر ناراحتی ببین منم مثل تو بودم وقتی ۱۴ سالم بود دقیقا ۹۰ کیلو بودم همه تو مدرسه همه جا منو مسخره میکردن خیلی غصه خوردم اما چون فایده ای نداشت رژیم گرفتم. ورزش کردم الان تاقبل از همین زایمانم ۴۵ کیلو بودم همه دلشون میخواد اندام منو داشته باشن سعی کن یواش یواش مشکلاتت حل کنی حتما موفق میشی

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔