2777
2789
عنوان

دختری با سوزن

427 بازدید | 6 پست

به عنوان یک خیاط در کارخانه‌ای که یونیفرم‌های جنگی می‌دوزد، کار می‌کند. با این تصور که شوهرش در جنگ کشته شده، کرولاینه با مالک کارخانه وارد رابطه می‌شود اما خانواده اشرافی پسرک او را نمی‌پذیرد، و کرولاینه که باردار شده، در حین تلاش برای سقط جنین، با داگمار آشنا می‌شود.

داگمار یک قاتل سریالی است

فیلم خیلی تلخ و غمگینی بود برای کسانی که روحیه حساسی داشتند خوب نیست ولی  من فیلم را دوست داشتم 

ماشالله همش از این شاخه به اون شاخه یه پا..... بوده برا خوذش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیلم ترکیه مگه؟😂جدا از شوخی محتواش چی؟محتوای مفیدی حالا درباره تاریخ جنگ یا واقعیت های اجتماعی داشت ...

تو گوگل سرچ کنی درباره یک قاتل سریالی به اسم داگماره، داگمار واقعی بوده

حالا شاید من بد جور نوشتم شما برداشت فیلم ترکی کردی ، فیلم دانمارکی هست ، آره محتوایش که خوب بود ولی خیلی غمگین بود

فیلم ترکیه مگه؟😂جدا از شوخی محتواش چی؟محتوای مفیدی حالا درباره تاریخ جنگ یا واقعیت های اجتماعی داشت ...

ننپبین افتضاح زن میره واسه یه زن دیگه کار میکنه که بچه هایی که پدر مادرشون حالا به هر دلیلی نمیخوان رو به امید اینکه یه والد جدید پیدا کنند میدن به اون زن ولی اون زن اون نوزاد رو خفه میکرده بعدم میندازه تو چاه یه عالمه نوزاد این مدلی کشته که اخرین نوزادی رو که میدن فرداش پشیمون میشن میان سراعش ولی اون زن خفش کرده انداخته تو اتیش لو میره