2777
2789
عنوان

متاهل های عاشق ادامه تحصیل بیان

79 بازدید | 16 پست

سلام من ۲۸سالمه متااهلم ۲تابچه دارم..دقییقا یسال پیش تصمیم گرفتم بخونم برا کنکور... من دانشگاه کلا نرفتم...فقط علاقم دندونپزشکیه ...چیز دیگه نمیخاستم و نمیخام...

منتها زندگی متاهلی و مادر بودن کلی مسولیت داشت و داره که واقعا نرسیدم  عالی بخونم..و این اواخر یسری اتفاقات افتاد مجبور شدم از مادره خودم پرستاری کنم و گرنه خوب اومده بودم جلو...الان موندم بین ۲راهی ...باز بمونم پشت کنکور اونم با وجوداینکه هرروز شرایط سخت میشه و تاثیر نهایی زیاد میشه...

یااینکه وارد بازار کار بشم..قبلا شینیون کار میکردم..

ازطرفی هم به پول. نیاز دارم ولی از نظر موقعیت اجتماعی و اینده فقط حس میکنم دندون منو راضی میکنه...

پیش خودم میگم اگه این یسال نشده پس نمیشه ولی خب بودن کسایی که دو سه سال وقت گذاشتن برا قبولی رشته خوب... 

دلم میخاد حس دانشگاه رفتن و رشته دندون رو تجربه کنم ..و حسرت نشه برام...

شما تجربه مشابه دارید یا کسی رو میشناسید؟؟؟

عزیزم طرف مدرسه سمپاد درس میخونه 

کلی پول کلاس و. مشاوره میده آخرش دندون نمیاره 

به چه امیدی نشستی برا دندون. خوندی🙁 اونم با دوتا جوجه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم متاهلمیه پسر دارمالان سال دوم حقوقم

کدوم دانشگاه ؟؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عزیزم طرف مدرسه سمپاد درس میخونه کلی پول کلاس و. مشاوره میده آخرش دندون نمیاره به چه امیدی نشستی برا ...

سمپاد و مهم نیست برام.. چون همون مطالبی که خوندم اوکی بودم و تست زنی و .خیلی خوبه 

عزیزم طرف مدرسه سمپاد درس میخونه کلی پول کلاس و. مشاوره میده آخرش دندون نمیاره به چه امیدی نشستی برا ...

دوستایه من همشون پزشک عمومی و مهندس سدم از سمپاد حتی سمپاد هم این اطمینان نمیده که دندون بیاری😶

منم متاهلمیه پسر دارمالان سال دوم حقوقم

ماشالله ...چجوری برنامه ریزی میکنید ؟؟بچه کوچیکم ۳سالشه ..هنوز اتاق رو. جمع نکردم نرفتم سراغ تمیز کاری سالن میام تا دوباره همون شکله ..همه کشوها و وسایل بهم میریزه ..😐

ماشالله ...چجوری برنامه ریزی میکنید ؟؟بچه کوچیکم ۳سالشه ..هنوز اتاق رو. جمع نکردم نرفتم سراغ تمیز کا ...

خیلی سخت

شوهر باید همکاری کنه و حمایت کنه

شوهرم از سرکار میاد بچه رو میگیره من میرم کلاس

تو کار خونه هم بهم کمک میکنه

پسرم خیلی شیطونه