2777
2789

و خیلی با لحن بد حرف میزنه باهاشون وپشت سرشون

یک سال پیش همین موقع ها یکی از اقوام دور مادری اومده بودن بعد پدرم شستشون گذاشت کنار

هرچی بهش میگفتم گناه دارن نکن گوش نمیکرد

بعد میگه من تو رو تو پر غو بزرگ کردم ی عالمه خرجت کردم بهترین چیزارو برات فراهم کردن جنازتم رو شونه ی ادم متوسط نمیزارم

ولی خواستگار هم سطح و بالاتر از خودم که اتفاقا پسرای خود و باخانواده ای هم بودن داشتم که چقدر با پدر و مادرم سر اینکه چرا بهش فکر نمیکنی هرکسی باید ازدواج کنه🤡و.... دعوا کردم

من واقعا نمیدونم چی کار کنم الان باید عذاب وجدان کاری که میکنه رو داشته باشم یا عذاب وجدان اینکه حق ازدواجمو ندارم

چرا انقدر برای اکثریت سخته فهمش که خیلی از زنان برای ازدواج ساخته نشدن و تمایلی ندارن

من واقعا دیگه خسته شدم همه بحثام با پدرم سر این موضوعه😔😔

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

نفهمیدم...دوست داری ازدواج کنی یا نه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم یا کسی که دوسش دارم یا کلا ازدثاج نمیکنم به مادرمم گفتم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم قطعا داری دیوونه میشی ، خیلی سخته خانواده آدم انقدر گیر بدن به همه چی 

کسیو دوس داشتی ؟؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

نفهمیدم...دوست داری ازدواج کنی یا نه؟

نهه

ولی از اینکه حالا ی ادم متوسط بیاد بعد اینجوری برخورد کنه باهاش ناراحت میشم گناه داره 

میتونه خیلی ساده بگه نه که خودمم میتونستم بگم 

منم ازدواجو دوست ندارم

ولی اگر یه روزی تصمیم گرفتی ازدواج کنی با یه ادمه سطح بالا ازدواج کن

این قسمتو پدرت حق داره

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

منم ازدواجو دوست ندارمولی اگر یه روزی تصمیم گرفتی ازدواج کنی با یه ادمه سطح بالا ازدواج کناین قسمتو ...

حالا تکلیف ما که ادم سطح متوسط دوست داریم چیه؟ بیچاره خودشم میگه بیام خواستگاری ردم میکنن حتما🥲

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

نه تنها پدر شما بلکه هیچکسی حق نداره به بقیه بخاطر سطح پایین وضع مالی توهین کنه ، در کمال ادب و شخصی ...

بله منم همینو گفتم 

ولی تازه اونا متوسط بودن نه پایین

حالا تکلیف ما که ادم سطح متوسط دوست داریم چیه؟ بیچاره خودشم میگه بیام خواستگاری ردم میکنن حتما🥲

خب شما سطح متوسطو قبول کن

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

منم ازدواجو دوست ندارمولی اگر یه روزی تصمیم گرفتی ازدواج کنی با یه ادمه سطح بالا ازدواج کناین قسمتو ...

مسئله اینه که پدر و مادرم برای چیزی برنامه میچینن و خط و نشون میکشن که من اصلا جز برنامم نیست 

چه متوسط چه سطح بالا 

اصلا پدرم حرفمو متوجه نمیشه فکر میکنه چون میگم با همچین ادمایی اینجوری برخورد نکن بهش علاقه چیزی دارم

بعد میشینه خرجایی که میکنمو ریز به ریز میگه 

اخرم میگه ی ادم متوسط کدوم از اینارو مثل من برات فراهم میکنه

درحالی که من خودم رشته ای هستم بی پول نمی مونم

اب کاش میتونستم برم که برممم