الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخ آخ خیلی حس بدیه ولی تو بخاطر شوهرت برو سعی کن بهت خوش بگذره به آدمی که توی اون جمع بهت انرژی منفی میده هم اهمیت نده بهش
فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
خونواده شوهرو زندگیه متاهلی این چیزا حالیش نمیشه که بعضیا دعوا و مشاجره توی خونشون پیش میاد سراین چیزا
هرجایی که معذبی نری واسه وقتیه که مجردی باخودت عشق میکنی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
الان حال روحیمم بهم ریختس نمیتونم به انرژیای منفیشون بی توجه باشم
درک میکنم بجاش به چندساعت بعدش فک کن که تحمل کردی تموم شده رفته
حالا به اخلاق شوهرتم بستگی داره اگه میبینی نری باعث بحث بینتون نمیشه بگو نرید
1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا ما هم متأهلیم تعارف نداریم چه من چه همسرم جایی دوست نداشته باشیم یا حس خوبی نگیریم یا اصلا حوصل ...
اخلاقو رفتار هرکسی متفاوته نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید
شاید شوهر شما واسش مهم نباشه ولی شوهر اسی براش اهمیت داشته باشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40