2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفاً بیاین

71 بازدید | 10 پست

از 4فصل فیزیک دوازدهم میرسم 3فصل تموم کنم جمع کنم برهه ولی فصل سوم نمیرسم احتمالا جمع کنم 

به نظر شما برم ویدیو حل نمونه سوالات همزمان درس هم میده ببینم تو 3ساعت میتونم به سوالات جواب بدم ؟ بعدشم برم حل نمونه سوالات انتهای فصل کتاب 

همه این کارایی که گفتیو میخوای از الان تا فردا صبح انجام بدی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ فصل رو خوندی تموم شده؟

اگر تموم شده برو سراغ اون یه فصل فیلم ببین

بعدشم مرور و نمونه سوال

اگرم اون ۳ فصل هنوز مونده به نظرم تمرکزتو بزار رو اونا...

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

برو بارم بندی رو چک کن 

هر فصلی نمره زیاد داره بخون 

فصل 4 اسونه حتما بخون 

فصل سه درسته زیاده ولی روش سرمایه گذاری کن 

وقت کردی دو هم بد نیست 

یک به نظرم سخته

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

اره تا صبح بیدارم مگه چیه

آخه من از همون روز امتحان سلامت دارم میخونم هنوز تموم نشده باید تا فرداهم بیدار بمونم

امیدوارم بتونی موفق باشی 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
مرسی که امیدوار کردی بقیه فقط بلدن فاز نا،امیدی بدن خدایا

بیخیال به حرف منفی کسی توجه نکن

به این فکر کن که شده حتی یک نمره هم بیشتر بگیری خوبه!

حتی اگر تمومش نکنی در حد توانت بخون پشیمون نشی.

الان این سایتو ببند گوشیتو بزار کنار تا شب بکوب بخون، بعد تموم کردن این ۳ فصل برو سراغ اون یدونه😁

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊