2777
2789
عنوان

چقدر انسان میتونه گاهی

65 بازدید | 11 پست

خودشو بیخود زجر بده ..امسال اصلا درس نخوندم ..شاگرد ممتاز بودم و نمونه دولتی میخونم از سال یازدهم افسردگی گرفتم بخاطر فشار مالی و...امسال دوازدهمم صفرم و نهایی هارو سعی میکنم فقط قبول شم همه دوستام که یه روزی ازم برنامه مطالعاتی میخواستن زدن جلو ازم

امروز از شدت فشار چون فیزیک ۳ روزه نتونستم یه فصلم بخونم فکم قفل کرده تپش قلب و لرز گرفتم مرگو دیدم جلو چشم این هفته که الان یهو گفتم ول کن ..اینهمه استرس که چی ؟ پشت میمونم ۲ سال دیگه درگیر کارای دانشگاهمم این روزا یادم رفته اما جسمم چی؟روحم چی؟

فوقش فیزیک میوفتم که اونم تک ماده میزنم ...اما تاثیری که این استرس روم گذاشته توهمی و دیوونم کرده و آبروم رو برده 

اگه استرس داری لطفا یه دقیقه نفس عمیق بکش و بیخیال شو ..هیچ چیزی مهم تر از سلامتی نیست🥲

خودتو ناراحت نکن الکی ، این روزا میگذره ولی آسیبی که به روحت میخوره ترمیم نمیشه ، درس اونقدرا هم شای ...

بله...انقد حالم بده این روزا که ۲ کیلو لاغر کردم ..انقد بیخوابم و اذیت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم عزیزم، فوق العاده درسخون و سال های دبیرستان هم با اینکه درس نمیخوندم ولی خیلی حرص میخوردم گریه میکردم بی حوصله شدم بودم انگار تموم دغدغه ها شده بود درس واسم ، همش استرس تجدید آوردن داشتم، موهام دسته دسته میریخت اونم بخاطر چی چهار تا دونه درس و مشق ، الان برگردم عقب تو انتخاب رشته دقت میکنم و مدرسه شل میگیرم .

آدم با ۱۲ هم میتونه قبول شه ، دیگه تهش تجدید شدنه دیگه از جون و سلامتیم که عزیز تر نبود 

شما هم خودتو رنج نده، یا بخون یا اگر هم نمیتونی بخونی دیگه خودتو اذیت نکن و کلا تمومش کن تو ذهنت فکر و خیال رو هیچ اشکالی نداره اگه حال روحیه ات خوب نباشه و نتونی درس بخونی ،در کنار درس خوندنت حتما یه باشگاه هم ثبت نام کن خیلی کمک میکنه روحیه ات عوض بشه مخصوصا اگه رقص بری ، مراقبه و مدیتیشن انجام بده هم واسه حافظت خوبه هم کمی آروم تر میشی🌱

شما هم خودتو رنج نده، یا بخون یا اگر هم نمیتونی بخونی دیگه خودتو اذیت نکن و کلا تمومش کن تو ذهنت فکر ...

وااای ازتون ممنونم که درک کردین ..چون هرکسی این رفتارارو درک نمیکنه..الان شاید باور نکنین با اینکه فیزیک دیگه نخوندم و خانوادم و خودمم قبول کردیم که تک ماده بزنم اما یه استرسی تو وجودم هست که انگار یه چیزی داره از قلبم میاد تو دهنم یا یه چیزی تو گلوم گیر کرده ..ممنونم ازتون که درک میکنین🙏🏻❤️

بله بعد تموم شدن امتحانا پیش یه تراپیست میرم چون به شدت وسواس فکری گرفتم 🥲🤍

وااای ازتون ممنونم که درک کردین ..چون هرکسی این رفتارارو درک نمیکنه..الان شاید باور نکنین با اینکه ف ...

اخه منم اینجوری بودم ، تو مدرسه غش میکردم اینا ، نه میخوندم نه میتونستم زندگی کنم و بیخیال باشم خیلی روزای بدی بود وقتی دهم و نهم بودم💔😂

من الان چند ساله دارم اینطوری زندگی میکنم...خیلی حس بدیه🥲🥲

با جونم این روزا رو داشتم، گریه میکردم به مامانم میگفتم اگه تجدید بیارم چی اگه از رشته ام منو بیرون کنن چی .

خداروشکر مدرسه ام تموم شد روزای واقعا بدی بود🤦🏻‍♀️الان اعصابم آروم تر شده پوستم بهتر شده روانم بهتر شده به زندگیم بیشتر میرسم

عزیزم یادت باشه شما اگه مدرک داشته باشی و نمره ات بالا باشه، ولی دیگه سلامت نباشی دیگه لرزش دست و حالت های پنیک گرفته باشی ، اون مدرک به چه دردت میخوره ؟

اونقدرا هم که ما فکر میکنیم واقعا مهم نیست فدات شم، یکم شل بگیر اعصاب و روانت داغون میشه ، برای من که شده بود برای شما نشه حداقل

با جونم این روزا رو داشتم، گریه میکردم به مامانم میگفتم اگه تجدید بیارم چی اگه از رشته ام منو بیرون ...

منم الان دقیقا تو اون حالت دبیرستانتون هستم ..خدا کنه زود بگذره فقط یه ماه مونده...بعدش میشینم با آرامش واسه کنکورم میخونم🥲

عزیزم یادت باشه شما اگه مدرک داشته باشی و نمره ات بالا باشه، ولی دیگه سلامت نباشی دیگه لرزش دست و حا ...

خانوادم دیگه مثل قبل فشار وارد نمیکنن چون وضعمو میبینن اما چشم تمام تلاشم رو میکنم 🥲❤️❤️❤️

خیلی سخته کنار اومدن باهاش اما چه میشه کرد...