2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت هدف تعیین کن به هدف هات برسعزیزم دوره های سوده هروی گوش بده تو زندگیت معجزه می‌کنه

من خیلی اینو شنیدم

شوهرم ندارم

چجوری هدف تعیین کنم

مثلن دلم سفر کیش میخاد

یا یه کسب کار واسه خودم

خب حالا چیکار کنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من خیلی اینو شنیدمشوهرم ندارمچجوری هدف تعیین کنممثلن دلم سفر کیش میخادیا یه کسب کار واسه خودمخب حالا ...

خب شروع کن برای سفر کیش به پول نیاز داری خب همراه میخوای داری یا باید تهیه کنی؟

برای کسب و کار ببین چه شغلی دوست داری برو تحقیق کن ببین بازار کارش چجوری از کجا میشه درآمد کسب کرد ممکنه شکست بخوری ها ممکنه هم همون بار اول موفق بشی ولی بازم ادامه بده 

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 
خب شروع کن برای سفر کیش به پول نیاز داری خب همراه میخوای داری یا باید تهیه کنی؟برای کسب و کار ببین چ ...

آره یکم پس انداز دارم همراه پایه اش هم تقریبا هست دوست نینی سایتیه

واسه کسب و کارمم یکی دو تا کار نظرمه ولی باز نمیدونم چرا قدم برداشتن برام سخته انگار فلجم دور از جون کرختم

من استارت زدنشو سختمه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

آره یکم پس انداز دارم همراه پایه اش هم تقریبا هست دوست نینی سایتیهواسه کسب و کارمم یکی دو تا کار نظر ...

خب دیگه بلاخره باید شروع کنی

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند