2777
2789
عنوان

زن داداش حسود

3036 بازدید | 104 پست

من تو سن خیلی بالا شوهر کردم 

اواخر دهه سوم بودم که هم مشکلات رحمی داشتم هم خیلی ناامید 

خداروشکر ازدواج کردم 

تا دختر خونه بودم زن داداشم خیلی اذیتم کرد با کاراش و رفتارش چون اون خیلی کوچیک تر از منه و شوهر کرده و داداشم خیلی دوست داره 

داداشم همه چیز براش می‌خرید و زندگیش عالی بود

همین الانم زندگیش خیلی خوبه 

میومد برای من تعریف میکرد وقتی می‌رفت خونه باباش که داداشم چیکارا کرده و چیا خریده براش 

منم دلم می‌گرفت اون زمان من شبا از غصه چند ساعت گریه میکردم سن ازدواجم بالا بود همه هم بهم فشار می‌آوردند

من اون زمان هرچی به مامانم گفتم بهش بگین اینارو برا من تعریف نکنه می‌گفت تو حسودی نکن اون اومده تعریف کنه از سر دوستی 

اما حالا که من خودم زندگی تشکیل دادم شوهرم یه سر و گردن از داداشم بالا تره تو همه چی 

ملیحه خانوم زن داداشم بدش میاد من از زندگیم براش بگم 

دیروز بهانه گیری میگرده که داداشم شغلشو تغییر بده و مثل شوهر مرضیه ( من ) صبح تا شب بره سر کار نه اینکه یک هفته تو بیابون ها باشه 

مامانم زنگ زده چرا دل ملیحه را آب کردی 

منم دیگه زیر بلیط نیستم که بخوام مراعات مادرم کنم 

گفتم های های یادت نشد اون روزا که من می‌گفتم مرضیه برا من تعریف نکنه میگفتی تو حسودی حالا تعریف من چی شد که دل عروست آب شد 

تو هیچ وقت پشت من نبودی پدر ناله 

خلاصه حسابی بحث کردیم

من فقط سیسمونی بچم بگیرم دور خانوادم خط میکشم برا همیشه 

ملیحه خانوم دلش از شغل داداشم تنگ نشده دلش حسادت کرده به حال و زندگی من 

دختر روستا نشین اون موقع که شغل داداشم فهمیده بود گل گل و به به میکرد حالا حسادتش شده بهانه میاره 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

فقط ملیحه خانم😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت عین مادر من پسر پرسته برن بمیرن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین زن داداش ملیحه خانم

خدا بلده بیاره تو اوج 

بلدم هست از همون اوج بیاردت پایین 

اگه به سبب تحقیر ملیحه خانم خدا در رحمتش و باز کرده

فکر نکن حواسش به بنده های دیگه اش نیست

خوش به حالت که زندگی خوبی داری

قرار نیست تو با  تحریک بقیه و تحقیرشون خدا بهت عزت بده

حواست به پستی و بلندی دنیا باشه 

یه وقت خودت نشی باز درش عبرت ملیحه خانم