پسری هستم 25 سالمه و حدودا یک ساله شاغل شدم بعد سربازی.مشکلم اینه نیاز جنسیم زیاده و نمیدونم چیکار کنم ... خسته شدم .الان با این شرایط نمیشه ازدواج کرد . خانواده هم سرمایه ای ندارن بهم بدن . اهل دوستی و رابطه اون مدلی هم نبودم اصلا . دوست دارم رابطه با عشق شروع کنم و بتونم مستقل شم نه اینکه هر روز با یکی باشم . خب من باید چیکار کنم؟ همش فکرم درگیر و بهم فشار میاد 😑 . هرکس میبینم همه جوره خودش ارضا میکنه و حالش خوبه .ولی من همش توی سرکوبم . هیچ راه حلی نیست ؟ از اینکه شرایط مالیمم هنوز به اونجا نرسیده که بتونم ازدواج کنم سراغ کسی نرفتم . واقعا هیچ راهی تو این کشور برای جوونا نیست . همه دوستام افتادن به کثیف کاری ولی من گفتم حداقل سالم بمونم شاید ی فرجی بشه ولی الان دارم متلاشی میشم . چنان بهم فشار میاد. اینم بدونید نیاز جنسی مردان با زنان خیلی فرق میکنه و برای مرد ها خیلی فعال تر میشه و سریع اتفاق میفته. آقا دیونه شدم خلاصه . گناه ما جوونا این کشور چیه؟؟؟ میخوام سالم زندگی کنم ازدواج کنم چرا هیچ راهی نیست!!! از کجا پول خونه بیارم پول عروسی بیارم . خانواده هم نمیتونن کمک کنن خو... ما چه گناهی کردیم 😔😑