2777
2789
عنوان

لطفا تو خرید آبرسان کمکم کنید

91 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من میخوام آبرسان بخرم به شدت وسواس گرفتم از هر جاییم خرید نمیکنم یا داروخانه معتبر و یه لوازم آرایشی معروف و معتبر تو شهرمون هست محصولات پوستی فقط از اونا میخرم حالا رفتم فقط اینا رو داشتن :

داروخانه : اویدرم پوست نرمال تا مختلط فاقد چربی

لوازم آرایشی معتبر : فلوئید ضدآفتاب بیزانس

آبرسان لافارر

آبرسان امونی

به نظرتون کدوم رو بخرم ؟ 

پوستمم مختلطه

کلینیک بخر گرونه ولی ارزش داره

آره اونکه عالیه و وقیقا تایپ پوستی من یعنی مختلط و خشک رو داره ولی واقعا الان بودجم نمیرسه چند ماه پیش قیمت گرفتم یک میلیون و دویست بود 

فعلا نهایتا تا پونصد میتونم هزینه کنم اگه واقعا خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اونکه عالیه و وقیقا تایپ پوستی من یعنی مختلط و خشک رو داره ولی واقعا الان بودجم نمیرسه چند ماه پ ...

اگه دستت به خارج از کشور یا انلاین شاپ معتبر نمیرسه ایرانی بخر هر چی تو این مغازه ها هست فیکه  

ضد افتاب ایمونی هم میگن خوبه ابرسان ریوال 

کاربر سه سال پیش 😒
اگه دستت به خارج از کشور یا انلاین شاپ معتبر نمیرسه ایرانی بخر هر چی تو این مغازه ها هست فیکه ضد اف ...

ضدآفتاب ایمونی دارم واقعا راضیم و ماندگاریشم سه ساعته الان میخوام آبرسان بخرم