2777
2789

سلام دوستان. شده یه چیزی رو نو بخرید ناخواسته بزنید خرابش کنید؟ یه جفت سینی خریده بودم 110 تومن. دیروز مهمون اومد چای آوردم. بعد گذاشتمش رو سینک یه کمم وایتکس توش ریختم دو سه ساعت بعد که اومدم بشورم دیدم داغون شده. عکسشو می زارم ببنید...یه بارم یه سری قابلمه سرامیکی خریدم نمی دونم توش چی ریختم که چسبید و دیگه کنده نشد هر کاری کردم . مجبور شدم توش سیم ظرفشویی بکشم. تو اولین استفاده زدم خراب کردم جفتشو. شمام از این تجربه ها دارید؟

از توليد به سطل اشغال كار ميكني؟؟😂😂😂

من يبار يه لباسم رنگ كرفت خراب شد

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بخارشوی خریدم توهمون استفاده اول ناکارش کردم چون ضمانت نامه داشت بردم عوض کردم یه نو گرفتم اماچون دست به خرابکاریمون خوبه این یکیو دخترم زد خراب کرد چندسال از روش گذشته هنوزم به شوهرم نگفتم اینم خراب کردم خخخخ

ترحیح میدم با همون دستمال همه جارو تمیز کنم

arzansaramorsali@کانال پوشاک زنانه وبچگانه  تک به قیمت عمده

خرابکاری زیاد دارم ولی عکس ندارم.

چرااااا الان عکس میگیرم

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

آره قابلمه گرانیتی تازه خریده بودم  اومدم پفیلا درست کنم ریختم روغن ذرت ریختم رفتم برگشتم دیدم دود میاد بیرون کف قابلمه سوخت نمیدونم چرا اونجور شد 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
وای سینیوایتکس..من اون سینی هارو ک میگی. با دستمال خیس فقط توش میکشم تمیز بشه نمیشورم با اسکاچ ک خط ...

آره. گمونم اشتباهم همین بود. اخه یه دونه دیگه دارم هر چی توش وایتکس ریختم هیچی نشده بعدم با اون اسکاچای نرم ابریشمی می شورم که خط نیفته.