2777
2789

من خودم ۲۳ سال و نیممه تقریبا 

دارم دیوونه میشم 

خیلی دوست دارم ازدواج کنم..تا حالا دوست پسر هم نداشتم واسه همین یه جورایی انگار بیشتر از حد نرمال دلم میخواد یه مرد کنارم باشه

کمبود محبت توی خانواده ندارم ولی خب محبت خانواده و دوست که محبت همسر نمیشه.. یعنی مدلاشون با هم فرق داره

کارم به جایی رسیده به همه متاهلای دورم حسودیم میشه حتی مامان و بابام.. وقتی به هم ابراز محبت میکنن یا مثلا رابطه دارن(واضح چیزی متوجه نمیشما ولی خب بالاخره بچه که نیستم از روی یه سری چیزا میفهمم مثلا دیشب چخبر بوده)، میخوام از حسودی بترکم

یا مثلا خیلی دوست دارم بچه داشته باشم و باز ببینم کسی تازه بچه دار شده حسودیم میشه

نگین زوده و برو دنبال درستو اینا

چون درسم رو هم تموم کردم کنکور ارشد هم دادم منتظر نتیجم

شاغل هم بودم فعلا کار نمیکنم منتظر یه موضوعی هستم تا بعدش دوباره کارمو شروع کنم

باشگاه و اینا هم میرم با دوستام هم وقت میگذرونم

یعنی میخوام بگم فکر نکنید هیچ کاری نکردم و نمیکنم فقط منتظر شوهر نشستم

ولی هر ادمی یه مدلیه دیگه 

من خیلییییی احساساتیم خیلی زیااااد

دوست داشتم زود ازدواج کنم زود بچه دار شم یعنی کلا اینکه در جایگاه همسر و مادر باشم رو خیلی همیشه دوست داشتم 

ولی هر خواستگاری دارم یا خودم خوشم نمیاد یا اگه خودم اوکی باشم اون یهو میره دیگه نمیاد حتی اگه به ظاهر خوشش اومده باشه

دارم دیوونه میشم دیگه

واقعا داره روی روح و روانم تاثیر منفی میذاره

قبلا‌ روم نمیشد زیاد اینو بیان کنم میترسیدم بگن دختره شوهریه ولی خب الان اونقدر تحت فشارم که دیگه برام مهم نیست که بخوام پنهانش کنم

حداقل اینجور جاها که کسی نمیشناستم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

تو سایت ادم و حوا ثبت نام کن یکی از دوستای من کرد و پسرای خوبی هم کیس هاش بودن! و تو ی هفته حداقل ۵ تا پسر خوب بهش درخواست میده ک با خانواده بیان و با خانوادت صحبت کنن! میفهمم چی میگی منم هم سن توام ی سال کوچیکترم و همینطور زیاد احساسیم

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

تو سایت ادم و حوا ثبت نام کن یکی از دوستای من کرد و پسرای خوبی هم کیس هاش بودن! و تو ی هفته حداقل ۵ ...

عمم بهم همین پیشنهاد رو داد

ولی متاسفانه غرورم خیلی زیاده نمیتونم اینجوری 

از طرفی خانوادم هم خیلی بدشون میاد 

اینهمه دور و برم دارن بدون این چیزا راحت ازدواج میکنن

نمیدونم چرا مال من نمیشه🥲

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست داشتم ولی نه تا این حد

یا به هر قیمتی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تو سایت ادم و حوا ثبت نام کن یکی از دوستای من کرد و پسرای خوبی هم کیس هاش بودن! و تو ی هفته حداقل ۵ ...

اره حتما ثبت نام کن 

من خانواده م اجازه نمیدن وگرنه واقعا موردهای خوبی توشون هست

منم مشابه شما سختمه، ایشالا خدا زودتر برامپن ی خوبشو جور کنه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

عمم بهم همین پیشنهاد رو دادولی متاسفانه غرورم خیلی زیاده نمیتونم اینجوری از طرفی خانوادم هم خیلی بدش ...

تو ک درخواست نمیدی! تو ثبت نام میکنی و پسر در کمال احترام تازه خواهشم میکنن ک اجازه بگیرن مادرشون تماس بگیره با شما! 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

دوست داشتم ولی نه تا این حدیا به هر قیمتی؟

نه منم به هر قیمتی یا با هر آدمی اوکی نیستم واقعا 

بودن کسایی که خیلی پیگیر بودن آدمای بدی هم نبودن ولی چون من باهاشون اوکی نبودم به واسطه اینکه فقط ازدواج کنم قبول نکردم با اینکه شرایطشون بد نبود ولی تفاهم نداشتیم اصلا یا مثلا شهر دیگه باید میرفتم برای زندگی که نمیتونستم 

ولی خب خیلی تحت فشارم 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اره حتما ثبت نام کن من خانواده م اجازه نمیدن وگرنه واقعا موردهای خوبی توشون هستمنم مشابه شما سختمه، ...

اینکه تو گناه بیفتید خوبه؟؟؟لزومی نداره کسی بدونه اگر با مادر راحتید ب مادر فقط بگید ب ایشونم اگ خوشتون اومد مطرح کنید ک نگه به کسی یعدا

تو ک درخواست نمیدی! تو ثبت نام میکنی و پسر در کمال احترام تازه خواهشم میکنن ک اجازه بگیرن مادرشون تم ...

اره میدونم

ولی چجوری بگم

با کمال احترام به کسایی که توی اون سایتن ولی من احساس میکنم دارم خودمو اگهی میکنم

جدا از اون گفتم خانوادم هیچ جوره اوکی نیستن به خصوص پدرم 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نه منم به هر قیمتی یا با هر آدمی اوکی نیستم واقعا بودن کسایی که خیلی پیگیر بودن آدمای بدی هم نبودن و ...

مراقب خودت باش در هر صورت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

رشته ی شما روانشناسی؟بازار کار داره؟؟؟من خیلی دوست دارم ولی میگن بازار کارش سخته

اره میدونمولی چجوری بگمبا کمال احترام به کسایی که توی اون سایتن ولی من احساس میکنم دارم خودمو اگهی م ...

میدونم چی میگید .... ولی خب باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی

رشته ی شما روانشناسی؟بازار کار داره؟؟؟من خیلی دوست دارم ولی میگن بازار کارش سخته

نه عزیزم رشتم روانشناسی نیست

برای ارشد کنکور روانشناسی دادم ولی لیسانسم مترجمی بود 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍