2777
2789

یک ماهه عمل بینی کردم از بعد از عمل فک م سمت چپ موقع حرف زدن تیک تیک صدا میده(دائمی نیست هر چندروز یکبار)دو هفته بعد از عملم موضوع رو به پزشک جراحم گفتم گفت مهم نیست نگران نباش چون تو بیهوشی لوله تو گلوت گذاشتن دهنت زیاد باز موند اینطور شده و تو خانمای جوان پیش میاد!بهم گفت حوله گرم کن بزار همین!! من ولی دارم اذیت میشم صدای تیک تیک و حتی بغل دستیم میشنوه موقع حرف زدنم لطفا اگر کسی این مشکلو داشته یا شنیده راهنماییم کنه خیلی نگرانم 

این تق تق ربطی به بینی نداره من بینیمو عمل نکردم ولی دارم 

مربوط به ضعیف بودن مفصل و ماهیچه های اون قسمته که با فشاری که حسین عمل توسط لوله بهش وارد شده اینجوری خودشو نشون داده 

اگه دردناک شد برو پیش یه متخصص فک و صورت ولی اگه درد نداشت چیز مهمی نیست و سعی کن غذای سفت نخوری کلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تق تق ربطی به بینی نداره من بینیمو عمل نکردم ولی دارم مربوط به ضعیف بودن مفصل و ماهیچه های اون ق ...

ممنون عزیزم نه اصلا درد ندارم اما این صدا هم اذیتم میکنه هم خیلی خیلی نگرانم چکار کنم برطرف شه؟

این تق تق ربطی به بینی نداره من بینیمو عمل نکردم ولی دارم مربوط به ضعیف بودن مفصل و ماهیچه های اون ق ...

جراح خودم متخصص فک و صورت هست گفت اصلا نگران نباش مهم نیس حوله گرم کن بزار 🥲🥲

ممنون عزیزم نه اصلا درد ندارم اما این صدا هم اذیتم میکنه هم خیلی خیلی نگرانم چکار کنم برطرف شه؟

برطرف که خب نمیشه اگه هم میشه برای من نشده بعد از ۴ سال 

لقمه های کوچیک بردارید داد نزنید غذای خیلی نرم و شل و آبکی بخورید حتی اگه خوبشم نکنه کامل ولی تا حد زیادی کم میشه

برطرف که خب نمیشه اگه هم میشه برای من نشده بعد از ۴ سال لقمه های کوچیک بردارید داد نزنید غذای خیلی ن ...

چقدر سخت من اصصصصصلا اینطور نبودم اخه دقیق بعد عملم اینطور شدم 🥲🥲🥲🥲🥲برام قابل هضم نیست این موضوع و ناراحتم براش .برای شما دائمیه صداش یا نه مثل من هر از گاهی؟

چقدر سخت من اصصصصصلا اینطور نبودم اخه دقیق بعد عملم اینطور شدم 🥲🥲🥲🥲🥲برام قابل هضم نیست این موضو ...

من اوایل خیلی شدید بود چون بعد از بیشهوشی فکم قفل شده بود و با زور بازش کرده بودن مفصلم اسیب هم داشت به جز ضعف 

همراه با درد بود الان خیلیی کم شده فقط وقتهایی که لقمه بزرگ میگیرم😁😂

یا دهنمو برای فریاد زدن باز میکنم صدا میده