2777
2789

سلام بچه ها من از بچگی تا الان مادرم برادرم منو از یسری چیزا خیلی محدود کردن مثلا این که بخوام با دوستام ارتباط داشته باشم یا دوستی بخواد به گوشیم زنگ بزنه و چون ما روابط لازم با هیچ فامیلی نداریم چون وضعیت مالی خوبی نداشتیم ما همیشه از فایل ترد می‌شدیم

من حالا که بزرگ شدم روی افکارم تاثیر بدی گذاشته و دوست ندارم با هیچ کس ارتباط بگیرم روابطم کوتاه مدته بیشترین روابطی که داشتم دوماه بوده  مثلا با این که درخواست دوستی پسر خیلی زیاد دارم نمیتونم باهاشون داخل کافه و جاهایی که شلوغ هست قرار بزارم و سر این موضوع چندبار ازم سواستفاده شده 

صادقانه بگم با این که شاغلم تو قرار با پسر تو جاهای شلوغ اعتماد بنفس کافی ندارم باید چکار کنم

اگه دیگه محدودیتی واسه بیرون رفتن نداری ی چند باری برو بیرون بگرد جماعت رو ببین یاد بگیر ی چیزایی رو ...

نه شاغلم انقدر که بیرونم تو خونه نیستم اما از کافه رفتن مخصوصا با پسرا حس خیلی بدی بهم دست میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.