2777
2789
عنوان

چیکار کنیم خواهر شوهر خوبی باشیم

68 بازدید | 11 پست

؟؟ دوتا داداش بزرگ دارم میخوان زن بگیرن.. چیکار کنم که باهاشون خوب باشم و تو دل هم جا کنیم واقعا نمیخوام باهاشون بد باشم آخه اینجا همه از خواهر شوهر مینالن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با خواهر شوهرم رفتیم خرید عقد

هر چی میخواستیم بخریم نظرمو میپرسید البته خودشم واسه بعضی چیزا پیشنهادهای قشنک داشت به خاطر زور نگفتنش عاشقش شدم

البته خواهرشوهر دخترخالم تو خرید عقد و عروسی باهاشون رفته بود و اصلا اجازه ی حرف زدن به دخترخالم نداده بود دخترخالمم هیچ وقت آدم حسابش نمیکنه

البته اینایی که میگیم رو در صورتی انجام بده که عروستون هم دختر خوبی باشه و متقابلاً بهتون احترام بذاره 

نه اینکه شما همش احترام بذاری و ایشون فکر کنه خبریه و از خود بیخود بشه 

تو زندگیشون نظر و دخالتی نداشته باش اگه چیزی خرید ابراز خوشحالی کن و تبریک بگو جایی که حق باشه پشت عروستون باش اگر حق باهاش نبود پشت هیچکدوم  نباش و چیزی نگو و جاهایی که عروستون نیست ازش تعریف کن که صدرصد هم به گوشش میرسونن و برات خیلی خوب میشه میفهمن خواهرشوهر خوبی هستی باهاش پایه باش مثلا برای خرید یا گردش هواشو داشته باش بالاخره اون دختر هم آدمه صدرصد اینا رو ببینه از شما عکس العمل خوبی داره و میدونه شما هیچ دشمنی و قصد بدی ندارین

دوری و دوستی

احترام بذار  ولی صمیمی نباش

پای درد دلشون مطلقا نشین که بیچاره میشی

در مورد هیچی حتی اگر نظر شما رو هم سوال کردند نظر نده

اگر هم مساله ای بود از طریق برادرتون مطرح کنید و از طریق برادرتون هم به نتیجه برسید

در مورد خودتون اطلاعات ندید در موردشون هم کنجکاوی نکنید

با دعوت برو و بدون دعوت نپذیرشون

موضوع دخالت رو که عنوان کردن واقعا درسته. یادمه برای عقدم شیرینی که مد نظرم بود رو نگرفتیم و به اصرار خواهرشوهرم، چیزی که اون میخواست رو شوهرم گرفت. این همیشه تو دلم مونده. این رو بعنوان یه مثال کوچیک گفتم. یه چیزایی رو آدم دوس داره با شریک زندگیش با هم تصمیم بگیرن یا تجربه کنن. بهتره محدود یا اذیتشون نکنیم سر این قضایا.

مورد بعد اینکه اگر توی کارهای خونه هم ازش کمک خواستین، واقعا به صورت درخواست کمک باشه. دستوری بیان کردنش باعث ایجاد بدبینی و حس بد میشه

فکر کردم هنوز خواهرشوهر نشدین

چرا عزیزم

در کل فامیل ما عروس ها همیشه خیلی خیلی محترم هستند و جایگاه  خیلی ویژه دارند ( کل اقوام ما در بین آشنایان به این ویژگی معروف هستند)  ولی باحفظ حد و حریم های کاملا مشخص