2777
2789
عنوان

حسادت زن همسایه احساس سنگینی میکنم

777 بازدید | 52 پست

توی یه آپارتمان ۴ طبقه هستیم . ۱ واحد مال ماست زن همسایه مستاجره.  بعد الان نزدیک چند ماهه گوشیش سوخته نخریده . دیروز آمد در خونه ما گوشی منو بگیره به مادرش زنگ بزنه . یه لحظه احساس سنگینی کردم نگاه کردم دیدم داره نگاه دستبند م میکنه گفت گوشواره رو عوض کردی گفتم ن گفت فک کردم عوضش کردی دادی ستبند . گفتم ن بعد همش نگاه انگشترم می‌کرد. ( طلا زیاد نمی‌پوشم دیروز واسه تنوع یه انگشتر و دستبند  انداختم ) بعد گفت مگه گوشی جدید نخریدی.  (قرار بود گوشیم عوض کنم)  گفتم آره گفتم برام بیارن گفت بدبخت بابات و.... 

بعد گف این گوشی نخر برو سامسونگ بگیر و... ول کرد رفت

بعد از اون سردرد دارم نمیدونم چی کار کنم مامانمم باهام دعوا میکنه میگه طلا ننداز اخه مگه یه دستبندی چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حواست باشه دزدی نکنه.اینطور که گفتی،ادم میترسه....

من یکی از خواهرشوهرام بااینکه از ما بهتره وضعش،ولی حسادتش بی مثاله!! ببینه کسی چیزی خریده و اون نداره با نگاه و رفتارش ادم رو معذب میکنه. حسادت بد دردیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم دو سه روزه خیلی عصبی شدم و کارام همش گره میخورهنمیدونم چیکار کنم

زیاد خرج نمیکنم ولی این خانم خسیسه نمیدونم چی کار کنم هرچی هم تحویلش نمیگیرم باز بلند میشه میاد در خونه ما

منم همین طور

چه همسایه مزخرفی.  بگو مگه از مال بابات برداشتم چشم نداری ببینی؟   آنقدر بدم میاد از کسانی که آمار اموال بقیه رو می خوان دربیارن!    برای خونتون چشمی بزار هر وقت دیدی این همسایه هست دیگه در باز نکن! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!