2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

البته بستگی به اون پسر داره 

وقتی کلا دخترا فراموش میکنن

پسرا کلا دیر میفهمن چه بلایی سرشون اومده و کی و از دست دادن 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

اولا سریع میرن بعدی اون دسته هولا

بعضیام عاشق باشن ک‌کمه همچین ادمایی ی سال نهایت چند ماه 

اما خببببب رل بزنن میفهمن‌ کسی تو نمیشه قدر میفهمن ممکنه دوراشون بزنن بیان 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

پسری که خودش کات کنه یعنی علاقه ای به این دختر نداره 

افسرده نمیشه نه! 

پشیمون شدنش هم وقتیه ک تنها شده

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگ عاشق باشن ک ب کات نمیرسه اگ رسید وموندگارشد این کات هیچوقت پشیمون نمیشه

ولی اکس من بعد ده سال هنوز توفکرمنه بعدمن ازدواج کرد شب نامزدی درمورد من گفت وگریه کرد

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!