2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی بگیر.من عاشق قشمم.دو سال پشت سر هم عید رفتیم قشم.

توی خود قشم، توی مرکز خرید خلیج فارس اون بزرگه تو میدون اصلی یه مانتو فروشی هست به اسم تن ناز.قیمتهاش عالیه.پارسال سه تا مانتو گرفتم دونه ای 35تومن یکی از یکی خوشگل تر.پیرارسال هم سه تا گرفته بودم.

از سیتی سنتر هم میتونی لباس زمستونی های مارک رو که آف خوردن بخری.برای شوهریم یه سویشرت مارک دار گرفتیم 15 تومن!!!فک کن.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
همه چی بگیر.من عاشق قشمم.دو سال پشت سر هم عید رفتیم قشم. توی خود قشم، توی مرکز خرید خلیج فارس اون ب ...

واقعا؟پارسال این قیمت؟ پس حتما قشم میرم دم عید خرید کنم چون دودلم بین قشم و کیش

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

لوازم خانگی هم بگیر.من پارسال لیوان گرفتم یه دستش 22تومن توی تبریز 50 ،60 قیمتشه.سینی آینه ای که دورش کنده کاری داره گرفتم 30 تومن.روتختی رومبلی... اسباب بازی...همه چی بگیر.وای خوش به حالت.دلم خواست 

ولی همه وقتتو برای خرید نذاری ها حیفه.قشم خیلی جای قشنگیه حتما برو بگرد.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
واقعا؟پارسال این قیمت؟ پس حتما قشم میرم دم عید خرید کنم چون دودلم بین قشم و کیش

من کیش نرفتم.ولی شنیدم برای خرید خوب نیست.قشم برای خرید عالیه.برای هر سلیقه ای هم جنس داره.خواستی بری قبلش بگو جاهای خوبشو بهت بگم.

من از وقتی مامانم اینا رفتن قشم برا زندگی 

قریبا هر سال عید اونجام تمام خریدای سالمم اونجا میکنم

البته وسایل ارایشی رو زیاد نمیخرم چون اکثرا تقلبی هستن مخصوصا بازار درگهان که اصلا وسایل ارایشی نخر

ولی سیتی سنتر باز میتونی اعتماد کنی که اونم قیمتاش زیاد پایین نیست

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین )