2777
2789

من خودم دوستام هر موقع ازشون پرسیدم چقدر خوندید میگن مثلا از ساعت فلان سر کتابیم همیشه طبق حرفا خودشون سر کتابن نیازی هم ندارن به من دروغ بگن چون به هر حال پدر مادرشون که نیستم بگنم نخوندن کاری باهاشون ندارم 

ولی در نهایت گند میزنن تو امتحانا 

گند نه ولی خوب هم نمیدن 

فقط به من استرس وارد میکنن فک میکنم همه خوندن فقط من گند زدم ولی در نهایت یا هم سطحشونم یا ازشون بالا ترم 

سر فیزیک هم داره همین سناریو تکرار میشه اه 

نمی دونم چرا عادت نمیکنم 

ببین به زمان نیست به اصولی خوندنه

اگر اعتماد داری که واقعا راستشو میگن پس اصولی نمیخونن

بعدم شما تلاشت رو بکن انشاءالله نتیجه عالی میگیری فقط ۱۰۰ خودت رو بذار و دست از مقایسه کردن بردار

ممکنه آنچنان استعداد نداشته باشن و هوششون معمولی باشه

یا الکی میخونن ( نه جدی و با دقت ) و ...

منم همچین شخصی و میشناسم 

می‌دیدی ۷ روزه داره میخونه برای امتحان بعد میاد میگیره ۱۷ ، ۱۶ 

اونم توی یک امتحان ۲ ، ۳ درسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه آنچنان استعداد نداشته باشن و هوششون معمولی باشهیا الکی میخونن ( نه جدی و با دقت ) و ...منم همچ ...

این حرف تون اشتباه کاملا 

من تست دادم 

نقشه مغزمم گرفته شده 

اتفاقا هم استعداد دارم هم پردازش های مغزم به شدت بالاست و هوشمم طبیعتا اوکیه از این بابت 

اما پیش فعالی باعث عدم تمرکز توی من میشه 

و گاها امکان داره بخونم اما سر اون عدم تمرکز و توجه نتونم شبیه خودم باشه 

این حرف تون اشتباه کاملا من تست دادم نقشه مغزمم گرفته شده اتفاقا هم استعداد دارم هم پردازش های مغزم ...

گلم من و غیره نوشتم ادامه اش

نگفتم حتما یکی از این ۲ تا دلیله 

هزار تا دلیل میتونه داشته باشه 

اتفاقا من خودمم مثل شمام ...