2777
2789

؟؟ 

بهم گفتن صبح ۶بیا . تا ۱۲  که ۱۲ یا زودتر باید برم بخاطر عکاسی . الان باید برای ارایشگر‌ناهار بگیرم؟؟ یا نه؟

ناهار عکاس با ما میشه چون تایم ناهار هست که خودشون گفتن که نیاز نیس . 

حالا میگم ناهار ارایشگر هم با ما هست با توجه یه زمان؟

و اینکه چیزی باید با خودم ببرم موقع رفتن؟؟ منظورم جعبه شیرینی  و ... هست

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

نیازی نیست

غذای خودتون رو میبرید یا سفارش میدید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا غذا نمیخواد بدی شیرینیم نمیخواد گلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اونا به اندازه کافی میتیغن تورو نیاز به چیز اضتفی دیگ نیست

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

شیرینی واسه چی مگه عهد بوقه برو سالن کارتو انجام بده برو عکاسیت دختر

اخه برای عقدم ساعت ۱۲رفتم تا ۲ ازم ناهار خواستن 

ولی خب الان زمان تموم شدن میکاپ فرق داره

باید نیست. احترام و دلبخواه . من خودم هربار برم ارایشگاه برای میکاپ شنیون همیشه یه شیرینی ابمیوه چیز ...

اره منم دیدم برای اصلاح ابرو اینا که قبلا میرفتم بعضیا که برای رنگ مو  یا کاشت مژه میومدن یه جعبه شیرینی  یا کیک خونگی میاوردن برای  هدیه البته نمیدونم به چه دلیل شاید خیلی محبت داشتن به صاحب سالن 

اره منم دیدم برای اصلاح ابرو اینا که قبلا میرفتم بعضیا که برای رنگ مو یا کاشت مژه میومدن یه جعبه شی ...

من واسه مژه اینا نمیبرم فقط میکاپ شنیون چون ارایشگر اصولا خستس چند ساعت داره کار میکنه مدام مشتری پشت مشتری برای رفع خستگی و احترام میبرم 

و البته گاها برای ناخن کارم چون اونم کارش سخته البته دیگه چندساله مشتری ثابتشم