2777
2789
عنوان

پز دادنای لئوناردو دی کاپریو

180 بازدید | 13 پست

حالا آقا و خانم کیت وینسلت و لئوناردو دی کاپریو

یه زحمتی کشیدن فیلم تایتانیک رو بازی کردن انقد خودشونو میگیرن انگار خدا هستند. خدا همه ی ما انسان هارو افرید و برابر افرید برابر و برادر!

ادم حتی مشهور هم باشه باید احترام هم نوع هاش رو بگیره! به نظر میرسه کیت از لئوناردو خوشش میاد بعدش لئوناردو اومده به ما پز میده من خوشگلم همه خانم ها عاشق منن کلا نمیتونه با ینفر باشه تو خوشگلی مکالی کالکین همون کوین در فیلم تنها در خانه مثل تو بور و چشم رنگیه فیلمشم حسابی معروفه و قدیمی و کلاسیک تر از فیلم توی اون یه بار گفته که همه منو دوست دارن؟؟ نه!

مکالی کالین رو با دیکاپریو الان یکی کردی از نظر چهره😅😅😅😅😅

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی رفتار یه بازیگر توی یه قاره دیگه میتونه انقدر روتون تاثیر بذاره؟

یجوری میگید رو من تاثیر گذاشته انگار دارم حسودی میکنم من کلا تایپم اینجور ادما نیست مثلا تو مصاحبه هاش اومده پز داده اعتماد بنفس بعضیا رد زیر پا گذاشته شما فرض کن یکی تو اعضای خانوادت پزشک باشه ولی مثل تو انسان باشه بهت بی محلی کنه

آره هردوشون موهاشون طلایی و چشماشون رنگیه و مشهورن

😅😅😅😅😅😅بدبخت بفهمه خودشو دار میزنه

چیزی از جذابیت واستایل شنیدی شما؟؟؟؟

تازه این جای پدرشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
یجوری میگید رو من تاثیر گذاشته انگار دارم حسودی میکنم من کلا تایپم اینجور ادما نیست مثلا تو مصاحبه ه ...

لئو دی کاپریو اعضای خانواده من نیست

سلبریتی ها هم ادم هستن و جدای نقششون یه هویت فردی دارن که میتونه دلنشین باشه یا نه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

لئو دی کاپریو اعضای خانواده من نیستسلبریتی ها هم ادم هستن و جدای نقششون یه هویت فردی دارن که میتونه ...

بهتره پیام منو از اول بخونی شما نه اینکه بخاطر لایک گرفتن بیای چرت و پرت بگی

نی نی یار جون میشه لطفا این تاپیک منو حذف کنید خیلی ممنونم❤🌹 @niniyar‍

امضامو بخونید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت