2777
2789
عنوان

نامزدا بیان

104 بازدید | 10 پست

با نامزدتون در چه موردی صحبت میکنید قسمت عشقولانه وفلانش چقدره یعنی درمورد رابطه منظورمه من حس میکنم نامزدم زیادی به اون مسائل قفلی میزنه طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل رابطه خب طبیعیههههه زنشی ب نظرم لباس های جذاب بپوش تو خلوت تون اصلا خجالت نکش روزهای خوب بساز هیچی گرمای رابطه های اول رو نداره  بزار لذت ببرید خودتم لذت ببر  پا به پاش همراهی کن تو این موارد 

اوایل رابطه خب طبیعیههههه زنشی ب نظرم لباس های جذاب بپوش تو خلوت تون اصلا خجالت نکش روزهای خوب بساز ...

آخه پیشم نیست ایران نیست که ما نامزدیم بعد از راه دور عقد هم کنیم باز همون قرارع من برم پیشش

همش یا حرفشو میزنه یا عکس میخواد

عکس بده چرا ندی اخهههه طرف دوس پسر داره هر کاری میکنه همسرته دیگه 

خودت شروع کن  

یهو براش عکس های خاص بده 

پیج لباس های خاص و این ها رو دارم اگ خواسی بگو بدم 

همیشه  لوندی کن براش 

همش یا حرفشو میزنه یا عکس میخواد

میدونی که پسرا ندید بدیدن و نسبت به این چیزا کنجکاون و اولاش براشون تازگی داره مخصوصاااااا اگر تجربه رابطه نداشته باشن براشون جالبه که همش راجبش حرف بزنن نامزد منم همینطوره 

ولییییییییی خیلی بهش پا نده و دم به دمش نزار و خط قرمزا رو رعایت کن لازم شد حتی یه جاهایی بش یادآوری کن خط قرمزارو رد نکنه 

عکسم اصلا نده حالا با حجاب و اینا اوکیه ولی بی حجاب و عکسای فلان.... اصلاااااا هرچقدرم که معتمد باشه تا بعد عقد اصلا