2777
2789

؟ 

پوستم‌ معمولیه میخوام ماندگاریش بالا باشه و کاور داشته باشه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون ترکیبات یکسان دارن 

بی بی برای پوست خشک بهتره 

سی سی برای پوست چرب بهتره 

میگن که سی سی کاور بیشتری داره ولی راستش کاور جفتشون نچراله و فول نیست و تقریبا یکسانه و فرق خاصی ندارن .

بی بی کرم نوروا خوبه . 

اگه هم قیمت مناسب میخواین برند فارماسی خوبه .

ماندگاری خوبی هم دارن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من پوستم چربه CC کرم میزنم،ماته،پوشش بهتر از BB کرمه

کاورش اوکیه ؟ یادتون نیست چقدر خریدید ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

من سی سی کرم دارم کاورش عالیهههه خیلی راضی ام

مرسی♥️

برای مهمونی هم مناسبه؟ استفاده روزانه؟ 

جفتشون ترکیبات یکسان دارن بی بی برای پوست خشک بهتره سی سی برای پوست چرب بهتره میگن که سی سی کاور بیش ...

یه کرم خوب میشه بهم معرفی کنی ک هم ضد افتاب باشه هم کاور خوبی داشته باشه جوش و لک هارو بپوشونه

کرم تراست چطوره؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

جفتشون ترکیبات یکسان دارن بی بی برای پوست خشک بهتره سی سی برای پوست چرب بهتره میگن که سی سی کاور بیش ...

مرسی از راهنماییتون

درمورد پنکک لاکچری کویین اطلاع ندارید ؟ پنکک کاور بالا که خیلی گچی و ضایع نباشه چیو معرفی میکنید

اره خیلی خوبه من تقریبا هر روز استفاده میکنم هم دانشگاه هم مهمونی هم بیرون اینا میرم

عشقم من الان زدم سایت خانومی چندمدل اورد که همشون باهم متفاوته

شما کدوم مارکو استفاده میکنی ؟ اونی که سفیده روش صورتی نوشته cc کرم؟

یه کرم خوب میشه بهم معرفی کنی ک هم ضد افتاب باشه هم کاور خوبی داشته باشه جوش و لک هارو بپوشونهکرم تر ...

همون بی بی کرم نوروا خوبه و کاور خوبی داره و دارای ضدافتابه

ولی در کل اگه فول کاور میخواین باید برید سراغ کرم پودر ها . که کرم پودر هایی که فول کاور هستن ضدافتاب ندارن . اونایی که ضدافتاب دارن هم مثل میبلین کاورشون متوسطه و فول نیست و البته ضدافتاب بهتره به صورت جدا استفاده بشه که محافظت کافی بده . 

بهترین کار اینه هر کرمی که میخواین بزنید چه بی بی کرم و چه کرم پودر حتما زیرش یه ضدآفتاب بیرنگ بزنید .

تراست رو هیچوقت پیشنهاد نمیکنم کلا محصولات شرکت های مشابه لدورا و تراست و ....ترکیبات و نتیجه خوبی ندارن.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دوستان منم دنبال ی ضد افتاب هستم که نقش کرم پودر هم ایفا کنه

پوستم چرب مستعد آکنه و جای لک هم دارم 

اکنه لاین شنیدم خوبه و آنتی آکنه سان سیف

نطری دارید ممنون میشم بگید 

مرسی از راهنماییتوندرمورد پنکک لاکچری کویین اطلاع ندارید ؟ پنکک کاور بالا که خیلی گچی و ضایع نباشه چ ...

لاکچری کوین بر عکس تبلیغات اصلا محصول با کیفیتی نیست .

پنکک کاربرد اصلیش خشک کردن صورته و اصلا برای کاور کردن گزینه مناسبی نیست چون به شدت به پوست آسیب میرسونه و از هر کرم پودری بدتره و حتی بهترین برندا مثل مک و لورال هم روی پوست کاملا مشخص میشن . 

پیشنهادم اینه برای کاور پوست از کرم پودر یا تینت صورت یا بی بی کرم استفاده کنید .