2777
2789
عنوان

خواهری که قهر کرده

767 بازدید | 23 پست

خواهرم یه خواستگار داره که از اقوام هم هست اما اصلا شرایط خوبی نداره..یعنی نه شخصی نه اجتماعی نه حتی شغل مناسب..تازه قبلنم ازدواج کرده..اعتیادم داشته..الان میگه همه چی رو ترک کرده ولی بابام قبولش نداره..ما هیچی نگفتیم فقط من از یک دوست مشترکمون خواستم نصیحتش کنه و بهش بفهمونه داره اشتباه میکنه ولی اون دوست یکراست رفت همه چی رو گذاشت کف دست خواهرم اینم خیلی بد با من حرف زد و بعدم قهر کرد..الان دو ماهه نه حرفی نه تماسی..حتی رفتم خونه مون از اطاقش درنیومد منو ببینه...دلم خیلی گرفته ...من فقط خیرشو خواستم چرا اینجوری جوابمو داد...چیکار کنم؟

خدایا راضیم به رضای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه داره خودشو با سر میندازه تو چاه بی ته!!!!

دقیقا...و من اصلا دلم نمیخواد این اتفاق بیفته..خیلی دوستش دارم همیشه خوشبختیشوخواستم اما اون لج کرده و میگه شما چرا نمیذارید من خوشبخت بشم؟!!!

خدایا راضیم به رضای تو
کلکسیون همه نکات منفیه...نمیدونم از چیش خوشش اومده؟

اصلا نذارید ازدواج کنه حتی با زور خودشو بدبخت میکنه  مردای  سالم میان خاستگاری بعد ازدواج کلی مشکل پیش میاد این آقا شرایطشون خیلی بده

خیلی کینه ایه...بچه هم که بود اگه من نمیرفتم آشتی کنم مدتها قهر میموند

مطمئنم الان خودش به انتخاب اشتباهش پی برده 

اشکال نداره کم کم  خودش خوب میشه  

من اگه جای مادرتون بودم باهاش حرف میزدم که خواهرت  خوشبختی تو رو میخاد وازاین حرفا

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
اصلا نذارید ازدواج کنه حتی با زور خودشو بدبخت میکنه  مردای  سالم میان خاستگاری بعد ازدواج ...

فعلا همینکارو کردیم بابام ردشون کرده اما خواهرم میگه منتظرم کارمناسبی پیدا کنه هرجور شده باهاش ازدواج میکنم!!! فقطم از سر لجبازی با ماها میخواد اینکارو بکنه وگرنه عشق و اینا وسط نیست

خدایا راضیم به رضای تو