2777
2789

عذاب وجدان میگیرم اما تمام کارهای بدش میاد توش ذهنم و کلا اگه کاره اشتباهی کنه که دیگه واویلا شما هم اینجورید؟چیکار کنم؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

تا این حد نه .ولی تو اون زمان تنهایی دوسدارم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا این حد نه .ولی تو اون زمان تنهایی دوسدارم

بروش نمیارم چون دلش میشکنه اما خب خوشم نمیا ازش نه نمیخوام تنها باشم با بقیه مشکلی ندارم فقط مشکلم شوهرمه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

این که چیزی نیست بزار باردار بشی😂😂😂ازش فرار میکنی من تهوع داشتم بهش 😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ارع دیگه بخاطر هورموناته تو بارداریم همین بساطه

من اگه باردار بشم فقط باید بره بیرون این چند روزه چه برسه به ۹ ماه😂

این که چیزی نیست بزار باردار بشی😂😂😂ازش فرار میکنی من تهوع داشتم بهش 😂😂

چرا فقط مشکلم اینه؟ با بقیه مشکلی ندارم

من مجردم ولی تو این دوره خیلی حساس میشم اعصابم میریزه بهم و... خیلی کفریم کرده

هیی نمیدونم والا

من اگه باردار بشم فقط باید بره بیرون این چند روزه چه برسه به ۹ ماه😂

من سر دخترم شوهرم حرفم میزد یاد گراز میوفتادم از لحن حرف زدنش بوی لباسشم بدم میومد😅😵‍💫

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بروش نمیارم چون دلش میشکنه اما خب خوشم نمیا ازش نه نمیخوام تنها باشم با بقیه مشکلی ندارم فقط مشکلم ش ...

حالا خوبه به روش نمیاری .

عین ویار شده برات .حالا باردارا بیشتر این مدلی میشن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من سر دخترم شوهرم حرفم میزد یاد گراز میوفتادم از لحن حرف زدنش بوی لباسشم بدم میومد😅😵‍💫

😂😂😂خخخ گراز خدا نکشت دختر😂 ببین من نگاش میکنم مثلا میگم حالا این چی بود من شوهر کردم بهش 

حالا خوبه به روش نمیاری .عین ویار شده برات .حالا باردارا بیشتر این مدلی میشن

چیکاد کنم اینجوری نشم دلم براش میسوزه میشنم زار زار گریه میکنم اول برا خودم😂 بعد برا شوهرم 

چرا فقط مشکلم اینه؟ با بقیه مشکلی ندارم

دیشب سایت قاطی کرده بود..نشد جوابت وبدم ..چون شریک زندگیته صبح وشبت با اونی،همه چیزیت خوشی و ناخوشیات..خوب مشخصه که بابقیه مشکلی نداشته باشی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دیشب سایت قاطی کرده بود..نشد جوابت وبدم ..چون شریک زندگیته صبح وشبت با اونی،همه چیزیت خوشی و ناخوشیا ...

قانع کننده بود😁😁