2777
2789

من ۸۰۰ کیلومتر دورتر ازدواج کردم

مامانم سوپرمارکت داره

هیچییییی تو خونه نمیذاره

همش باید برم پشت در سوپریش بگم نون بده

تخم مرغ بده

یعنی از گشنگی میمیرم...

امشب داشتم به خواهرم میگفتم هیچی نمیذاره گشنگی مردم.

یهو برگشته به من میگه تو آبی نمیبینی وگرنه از خواهرت بدتری... مگه دیروز باباتو فرستادی گفتی شیرکاکائو بده بهت ندادم؟

سرم داره سوت میکشه

خداروشکر من محتاج اینا نیستم

برگردم خونه خودم؟

بابام بعد ۳ سال میخواست برگشتنی منو ببره خونم، تا حالا جز شب عروسی خونم نیومده.

میترسم من برم دیگه نیاد

چیکار کنم همینجوری دارم گریه میکنم

بنفشه🍃

هیجا خونه ی ادم نمیشه برو خونه خودت بدون منت 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

برو خونتون زیر منت کارای نکردشون نرو

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم پدر ومادرن اومدی چن روز سخت بگذرون عوضش با بابات برگرد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜