2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن تهران خیلی گنگه خفنه پز میدن😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 92 پست

من تهران زندگی میکنم تهرانی های عزیز اینجا واقعا پز دادن نداره ماهم تو شهرتون مهمون نیستیم همه ایرانیا میتونن تو هرجای ایران باشن و خونه بخرن و زندگی کنن ایران خونه همه ماست اگه بخاطر کار نبود هیچ کدوم غیربومی ها تهران نبودن...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

حالا ما هومه تهرانیم 

بعد یکی از همسایه ها با یکی دیگ از همسایمون دعواش بود 

داد میزد ما تهرانی هستیمممم ما از تهران پاشدیم اومدیم اینجاااا ما فلان محله بزرگ شدیمممم😂🤦‍♀️عقده هاشو دوس داشتم 

با لوندی کامل و صدای رسااا داشت میگفت😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشم

تهرانو‌ با هیجا عوض نمی کنم🫠

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
ما دوتا زبان بلدیم ی قدم جلوتریم که لهجمون کجاش مسخره کردن داره😂

آره واقعا من گاهی از عمد جلو یه تهرانی مشهدی غلییییظ حرف میزنم😂😂بعد هیچی متوجه نمیشه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

من قبول دارم زندگی کردن تو تهران یا شهر دیگه افتخار و قابلیت پز دادن نداره

ولی قبول کنین حساسیت بعضی افراد نسبت به این شهر بیش از حده

خیلی از اقوام هستن که این جمله رو زیاد استفاده میکنن 

با افتخار ترکم،با افتخار لرم،با افتخار کردم،با افتخار شمال و جنوب و شرق و غربم

ولی وقتی کسی اسم تهران رو میاره حتی اگه قصد پز دادن هم نداشته باشه عده زیادی بهش حمله میکنن و تا منتها الیه ابن شهر و ساکنان محترمش رو زیر سوال نبرن کوتاه نمیان 

و اینجاس که باید گفت اخ تهران مظلوم...🙂

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بعد مثلا من دانشگاه رفتم انواع همکلاسی ها داشتم که بچه های جاهای مختلف ایران بودن و خیلی با فرهنگای شهرای مختلف اشنا شدم 

اونایی که زیاد سرکار نرفتن یا دانشگاه یه ذره گارد دارن نسبت به شهرشون 

مثلا عمومم با اینکه رفته بود دانشگاه ولی قدیما فکر میکرد شهرای دیگه ادم پولدار نداره یا تحصیل کرده 

من دوست دارم مشهد زندگی کنم واقعا عالیه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

با افتخار بچه شمالم

چقدر عالی که اصالتتون رو میشناسید و دوستش دارید .👌🌹

ولی برای احترام به ریشه تون بهتره نام اصلی رو استفاده کنید . شما گیلانی/ مازندرانی هستید .🌱 شمال جهت جغرافیاست و عموما با استفاده از این واژه کل فرهنگ و اصالت استان نادیده گرفته میشه🙏❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تهرانی ها خودشون تو غرب وشرق و شمال شهرشون باهم درگیرن میخوان کاری به ما شهرستانیا نداشته باشن

ببین بحث شرق و غرب و اینا هم مال ادمای تازه مهاجرت کرده هست وگرنه من بیست سال پیش میرفتم دانشگاه اصلا این بحثا نبود بین بچه ها 

اگ اینجوریه پس چرا آدمهای مطرح نمیرن شهر دیگه خب کار و بار بهتره تهران

نمیدونم منکه باش حال نمیکنم................آخه من عاشق طبیعتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من قبول دارم زندگی کردن تو تهران یا شهر دیگه افتخار و قابلیت پز دادن ندارهولی قبول کنین حساسیت بعضی ...

من چن تا دوست تهرانی داشتم ادمای خوب و باشخصیت و تحصیل کرده ای بودن تو جمع کسی نمیگفت با افتخار کوردم لرم یا ترکم ولی اونا همیشه میگفتن ما تهرانیم تهران فرهنگش از فلان منطقه کورد نشین بالاتر بوده کاش شهرستانیا برن و...

جوری شد ک من بخاطر اینکه بیشتر از این دلخور نشم و مجبور ب جواب دادن نشم کلا جمعو ترک کردم!

میدونید این پز دادنه و خودشونو بالا گرفتنه خیلی وقتا ازاردهندست وگرنه ی تهرانی بخواد از خودش بگه ی لرستانی از خودش بگه اینا که باعث گارد بقیه نمیشن ولی وقتی من بگم چون کوردم از یه تهرانی بالاترم تهرانی حتما گارد میگیره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه