2777
2789
واقعا؟ برای منم خشک نمی کنه بوش سری ۶. دقیقا کدوم دکمه ها رو میزنی

بعد از اینکه کارش تموم شد ، حدودا ربع ساعت بعد باید درش رو باز کنی ، هم ظرفا کامل خشک میشن ، هم حرارت دکمه ها رو خراب نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اینکه کارش تموم شد ، حدودا ربع ساعت بعد باید درش رو باز کنی ، هم ظرفا کامل خشک میشن ، هم حرار ...

حرارت داره،اما ظرفی خیس نیست.برا سامسونگ خیسخ.

بوش صداشم واقعا کمه.

برا شما هم جا قاشقش،۱ طبقه داره؟

بلد نیستم اصلاا.تا حالا اصلا بهش فکر نکرده لودم کخ مدلای مممختلف دلره.جالبه همه هم قرص خارجی استفاده ...

خارجی هم باید حواست باشه فیک نباشه ، من فینیش خریدم از فروشگاه ، بعضی از ظرفا رو کثیف میشست ، مجبور شدم دوتا بندازم که تمیز بشوره

باید به مامانم بگم حرفتو

آره عزیزم هم در مصرف آب صرفه جویی میشه، هم خودتون اذیت نمی شید، هم سینک همیشه خلوت و مرتبه و مهم تر اینکه ماشین سالم می مونه. اگه ازش کار نکشید زودتر خراب میشه. 

نصاب نمایندگی وقتی اومد ماشین رو برام نصب کنه گفت که ماشین ظرفشویی تنها وسیله ایه که هر چی بیشتر ازش استفاده کنید، بهتره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

حرارت داره،اما ظرفی خیس نیست.برا سامسونگ خیسخ.بوش صداشم واقعا کمه.برا شما هم جا قاشقش،۱ طبقه داره؟

برای من پشت بعضی استکان ها که گوده یکم آب وایمیسته ، که با دستمال کاغذی خشکش میکنم

آره برای من ۳طبقه ، ولی من تو همون طبق هم کاسه میذارم ، قاشق ها تو سبد جاقاشقی میذارم 

مارکای ایرانی خوب نیستن ارزون تر ؟؟من بوش تو قزوین پرسیدم میگن ۶۰ تومن ب بالا

پاکشوما شنیدم خوبه 

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
مبارکت باشه.منم همینو خریدم

مرسی عزیزم همچنین

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘