2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سللم من دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمک کنم.

سلام اقای دکتر شب شما بخیر

ببخشید من بدنسازی کار میکنم سوماتروپین تزریق میکنم میخواستم بدونم قطع کردنش به چه شکلی هست؟ و اینکه دو دوره من استفاده کردم

سلام اقای دکتر شب شما بخیرببخشید من بدنسازی کار میکنم سوماتروپین تزریق میکنم میخواستم بدونم قطع کردن ...

سلام خوبین؟ شما برای استفاده پیش پزشک رفتید حتما . نیاز و اینکه زمان دوره استفاده به چه صورت باشه رو حتما پزشک براتون توی نسخه نوشته .

اگر بهبود پیدا کردین یا به هدف پزشک رسیدید برای اینکه دخالت در دستور پزشک نکنم . حتما طرز قطع این دارو رو بهتون کفته یا میگه.

ولی خودسرانه به هیچ وجه نسبت به قطع آن اقدام نکنید چون عوارض عصبی و ... داره.

و بصورت تدریجی می باید قطع بشه .

امیدوارم این دارو را با تشخیص خودتون استفاده نمی‌کردید. 

سلام خوبین؟ شما برای استفاده پیش پزشک رفتید حتما . نیاز و اینکه زمان دوره استفاده به چه صورت باشه رو ...

متاسفانه دوره بدنسازی از مربی گرفتم و پیش پزشک نرفتم

ببین باید آزمایش میدادی بر مبنای آزمایش و شرایط فیزیکی بدنت دوز دارو  نوشته میشد. من نمی تونم بدون هیچ اطلاعی از وضعیت جسمانی و بالینی و آزمایشات چیزی رو تجویز یا قطع کنم.

ولی حتما برو پیش یه پزشک غدد یا داخلی و شرایط ات رو بگو . و ازش مشورت بگیر. بنظرم حتما آزمایش بده .

این دارو های مکمل هم خوبه هم بد  ... بستگی به شرایط هر کسی داره.

و اصلا از افراد متفرقه دستور پزشکی نگیر خواهشا.  

عزیزم بخاطر عفونت سینوس کلی آنتی بیوتیک خوردم یکم بهتر شدم ولی دوباره عود کرده دلیلش چیه

البته من اینجا نمیتونم طبابت کنم و اصلا اینجوری هم صحیح نیست . گفتم باید به پزشک متخصص مراجعه کنید . متخصص داخلی یا گوش و حلق و بینی ...حتما پزشک براتون آنتی بیوتیک نوشته بوده . و حتما شما دوره درمان رو با خوردن تمام دارو های نوشته شده تمام کرده باشید. چون اگر درمان را کامل نکرده باشید دوباره عود میکنه .

و اینکه شاید میزان عفونت بالاست پزشک براتون عکس از سینوس ها بنویسه . اگر عفونت بالا باشه معمولا تخلیه میکنن. ولی حتما به پزشک مراجعه کنید.