2777
2789

اگه مربی ورزشی هستین ک اطلاع دارین در مورد مربی های ورزش پیلاتس ها خودتون مربی پیلاتس هستین ممنون میشم کمک کنید 

معایب و خوبی های این شغل

ساعت کاری ، درامد، میزان استرس ، سرمایه ای که لازمه واسه شروع و اینکه ادم با چجور افرادی سرو کار داره ، محیطش شاد و پر انگیزست واسه یه خانم 

و اینکه قسمت سخت و چالش این کار چیه

من رشته تحصیلیم و شغل الانم مرتبط نیست باید دوره تئوری مربی گری سطح ۳ بگذرونم و بعد دوره دوره مربی گری پیلاتس درسته ؟ 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

کلا مربیگری کار خوبیه از آخر بگم 

اول تئوری آمادگی جسمانی بعد عملی باید بگذرونی که مربی بشی تو باشگاه خصوصی یا زیر نظر تربیت بدنی شهرستان کلاس می گیری 

ممکنه دوسه سال اول سخت باشه چون کسی نمیشناست کلرتو ندیده تجربه نداری ولی اگه کارت خوب باشه سریع اسمت بین همه می پیچه کلاسا شلوغ میشه 

کلاس شلوغ حقوق و درآمد بیشتر میتونی هم زمان چند باشگاه کلاس برداری روزی ۳ ۴ کلاس داشته باشی 

محیط زنونه لباس راحت تابستون کولر زمستون بخاری ولی رابط عمومی خیلی مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راجع به بعضی موارد اطلاعات دارم کلاس های ورزشی معمولا یک ساعت هستن حالا بستگی داره سالن چند تا سانس بهت بده . بعضی مربی ها با سه چهار تا باشگاه کار میکنن اون رو دیگه خودت باید تنظیم کنی 

سرمایه باید برای دوره هات داشته باشی اونم که خود فدراسیون تعیین میکنه

تو باشگاه معمولا همه جور آدم میاد به عنوان مربی خیلی باید توانایی رو در رویی با چالش ها رو داشته باشی تا خودت از نزدیک نبینی متوجه اش نمیشی 

البته بعضی روز ها هم واقعا خوبه محیط کاریش 

شنیدم بعضی رشته ها لازمه دوره آمادگی جسمانی برن نمیدونم شامل پیلاتس میشه یا نه 

🌙🌸🌷

کلا مربیگری کار خوبیه از آخر بگم اول تئوری آمادگی جسمانی بعد عملی باید بگذرونی که مربی بشی تو باشگاه ...

ممنون 

چرا روابط عمومی مهمه ؟ 

درامدش چطوره 

کنار پیلاتس میتونی مربیگری رشته های دیگه هم داشته باشی مثل فیتنس یوگا تی ارایکس

واقعا امکانش هست چ خوب

من راجع به بعضی موارد اطلاعات دارم کلاس های ورزشی معمولا یک ساعت هستن حالا بستگی داره سالن چند تا سا ...

من شنیدم اول دوره تئوری مربگیری برم بعد مربیگری پیلاتس سطح ۳ 

اون قسمت ک گفتی باید توانایی رو در رویی با جالش داشته باشی منظورت چ چالشایی بود 

چون من خودم شغل الانم خیلی استرسی هست نمیخوام دوباره تو محیط استرس زا وارد بشم 

و اینکه از لحاظ در امدهم اطلاع داری ؟

من شنیدم اول دوره تئوری مربگیری برم بعد مربیگری پیلاتس سطح ۳ اون قسمت ک گفتی باید توانایی رو در رویی ...

نمیخوام دیدت رو بد کنم اتفاقا شغل خیلی خوبیه مربی گری 

روزای قشنگی خواهی داشت 

اما سختی های خاص خودش رو داره دیگه 

من خودم الان سه ساله هر روز باشگاه هستم با مربی ام تا حدی صمیمی ام  شاهد خیلی چیزا هستم 

یه نمونه اش 

بعضی هنر جو ها میان یهو اصلا به حرف مربی گوش نمیدن به توصیه های مربی عمل نمیکنن 

تهش که نتیجه نمیگیرن میرن مدیریت گله و شکایت به مدیر 

که مربی کار بلد نیست 

معمولا مدیریت هم حل و فصل داستان رو میندازه گردن مربی 

و بیشتر سمت اون هنر جو هست  خلاصه تو این موارد  صبوری و سیاست لازمه 

🌙🌸🌷

نمیخوام دیدت رو بد کنم اتفاقا شغل خیلی خوبیه مربی گری روزای قشنگی خواهی داشت اما سختی های خاص خودش ر ...

البته اینم بگم این مدل هنرجو ها یهو  سر سه ماه میرن و نمیان اما تا مدیریت میرن بد مربی رو بگن 

🌙🌸🌷

نمیخوام دیدت رو بد کنم اتفاقا شغل خیلی خوبیه مربی گری روزای قشنگی خواهی داشت اما سختی های خاص خودش ر ...

اها درسته 

بالاخره تو هر کاری سختی هست هست 

ساهت کاریش بیشتز صبحه یا بعد از ظهر و اینکه دست خود آدمه ؟ 

اها درسته بالاخره تو هر کاری سختی هست هست ساهت کاریش بیشتز صبحه یا بعد از ظهر و اینکه دست خود آدمه ؟

تا جایی که من میدونم بستگی داره چه تایمی رو مدیریت سالن تعیین کنه 

مثلا میدونم  بعضی باشگاه ها کلا ساعتش از صبح تا عصر هست برا خانما ، بعضی ها هم از صبح تا 8 شب 

.

تنظیم ساعت کلاس اگر مثلا بخوای ساعت یازده صبح کلاس داشته باشی 

و قبلا با کسی قرارداد بسته باشن و ساعت یازده صبح کلاس اون باشه و ساعت 12 خالی باشه کلاس ساعت 12 برای شما میشه 

🌙🌸🌷

ددرامدشم بستگی به تعداد کلاسا داره درصدی کار کنی یا حقوق تعیین شده درصدی اگه کلاست شلوغ باشه صد درصد ...

ممنون از لطفت خیلی اطلاعات خوبی بهم دادی 💕✨️🌱