2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟

دوستان خواستم ازتون ی کمک مفصلی بگیرم 

شوهر من ادم کم محبتیه از نظر زبانی یا حالا ماچو موچو بغل کردن تقریبا از ۱۰۰درصد میتونم بگم ۱۰درصدن🫠

مثلا همین هفته از اول هفتش تا الان من محبت انچنانی ازشون ندیدم ک مثلا انرژی بگیرم نامزدیم ما فعلا قبلا چندسالم دوست بودیم واقعا امروز دیگه حوصله برام نبود😒 از صبح خونشون بودم تا همین الان ک شبه من هیچ محبت زبانی یا ماچو موچو بغل ازشون ندیدم منو میبرن بیرونو اینجور جاها ولی اینطوریه ک مثل دوتا رفیق عادی ن زنو شوهر🤦🏻‍♀️

خواستم بگم واقعا الان خیلی خستم اولین بار نیس ک اینطور شدم قبلا هم زیاد بهشون گفتم ک محبت کننو اینا ولی روز اول خوبن باز تغییر میکنن من واقعا موندم چیکار کنم ی سیاستی ی کمکی واقعا روحم پژمردس الان انرژیم صفره چون من خودم ادمیم ک خیلی محبتیم😔

یعنی در کل طبعش سرده یا فقط محبتی نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اینهمه سال زندگی کردیما 

نمیگه دوستدارم 

یه بار خیلی بهش اصرار کردم 

زد به مسخره بازی 

میگفت آی لوپ لوپ

مثلا به جای آی لاو یو 

اینجور مردا درست نمیشن زور نزن 

ننه شون بهشون یاد نداده 

الان پسرم دم به دقیقه تا من میگم دوستدارم 

میگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شوهر منم همینجوره نامزدیمون صفر صفر بود بعدش اینقدر محبت کردم یکمی بهتر شده ولی ده سال طول کشید

وای واقعا سخته من الان یعنی باید محبتمو بیشتر کنم ؟اخه ی جایی واقعا ادم دیگه نمیکشه

نمیدونم چی بگم ج ن س ..هم مثلا هفته ای یباره یا دو هفته درحالی ک شاید من خودم دلم بخواد ولی نمیگم بع ...

این کلا سرده خواهر ببین زندگی متاهلی بحث یه عمره اگه واقعا اینا برات مهمه یکم روش فکر کن

چون ببین طبع گرم و سرد اخر به مشکل میخورن 

یه مشاور قبل ازدواج برید

ببین تازه اولشید اولا زوجا خیلی ذوقشو دارن خیلی حتی هروز ممکنه رابطه باشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این کلا سرده خواهر ببین زندگی متاهلی بحث یه عمره اگه واقعا اینا برات مهمه یکم روش فکر کنچون ببین طبع ...

واقعا مهمه منم ادم خیلی گرم میپسندم همه هم اینطور میگن ک ادما هر روزنو فلان من همینطور میمونم میگم مگه خب من چی کم دارم