2777
2789

سلام بچه هااااااااا خوبید منم خیلی وقته نیومدم امروز یهویی یادم افتاد . امیدوارم خودتون و نی نی هاتون سلامت باشید تیموتی جان خدا بهت قوت بده و بچت سلامت دنیا بیاد.

من که فکر کردن به یه بچه دیگه واسم کابوسه🤯🤯🤯

خیلیییی سخته بچه داری من زیر همین یکی هم زاییدم تازه بیشترش سرکارم و سامی پیش مامان بزرگاشه باز با این حال خیلی عصبی شدیم من و باباش ماشالله خیلییییی اذیت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه هااااااااا خوبید منم خیلی وقته نیومدم امروز یهویی یادم افتاد . امیدوارم خودتون و نی نی هاتو ...

شهيارم همينظوريه خيلي شيطونه ماشالله ولي من خيلي دلم دوتا نيني ميخواست 🥺😂

وخدا به ارزوم رسوند و يه دختر بهم داده دعا كنين زود بدنيا نياد 

اي كاش من از تو باغي در بهاران داشتم
شهيارم همينظوريه خيلي شيطونه ماشالله ولي من خيلي دلم دوتا نيني ميخواست 🥺😂 وخدا به ارزوم رسوند و ي ...

انشالله به وقتش صحیح و سلامت دنیا میاد

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

سلام بچه ها خوبید 

بعد تقریبا دوسال اومدم دیگه کسی نیست

مهساجان چه خبر مادر شدی؟

من هنوز مادر نشدم سه تا سقط داشتم آخریش هم فروردین امسال بود 

دیگه دنبالش نرفتم الانا دوباره دارم میرم درمان و ایشاالله اقدام 

سلام بچه ها خوبید  بعد تقریبا دوسال اومدم دیگه کسی نیست مهساجان چه خبر مادر شدی؟ من هنوز ماد ...

ای وای،  روزهای سختی رو گذروندی،اما مطمئنا مادر میشی

خواهرم هم دو بار سقط داشت،  سومی موند ،الان دخترش ۴ سالش 

ایشالله تو هم بچه ات رو صحیح سالم بغل میگیری